Un avion a aterizat forţat pe marginea unei autostrăzi din Germania! 3 oameni au fost răniţi şi unul a murit

avion_germania.jpg

avion germania
Avionul a aterizat de urgenţă pe autostrada din Germania

O persoană a murit, iar alte trei au suferit răni grave, în ziua de Paşte, după ce un avion a aterizat forţat pe marginea autostrăzii A28, imediat după decolare, din cauza unor dificultăţi, în apropiere de o localitate din Germania.

Avionul a aterizat forţat între un gard şi un parapet, la doar patru metri de circulaţia de pe benzile autostrăzii, scrie presa din Germania, citată de Mediafax. 

Conform revistei Bild, poliţia a confirmat că una dintre persoanele de la bord este rănită grav, despre care se crede că ar fi copilotul. 

"Există un mort şi trei răniţi grav", a declarat un purtător de cuvânt al pompierilor citat de publicaţie. Doi dintre cei care au supravieţuit au fost descarceraţi de pompieri şi duşi la spital. 

Locul a fost izolat din cauza unui "pericol de explozie", deoarece din epavă se scurgea carburant, mai scrie presa germană. 

Care a fost cauza aterizării forţate

Destinaţia avionului era necunoscută. Aeronava zăcea pe o parte lângă drum, cu o aripă peste parapetul autostrăzii. Cauza care a condus la aterizarea forţată, imediat după decolare, nu era nici ea cunoscută. 

Experţi din cadrul Agenţiei federale germane pentru aviaţie au fost informaţi şi urmau să sosească la faţa locului. Incidentul a provocat haos în traficul rutier, în contextul în care numeroase familii se întorc de pe insule din Marea Nordului, unde şi-au petrecut vacanţa de Paşte.

Loading...
 
 

Citește și