Umbrela asta te sună pe telefon dacă o pierzi

Ultima actualizare:

    Costă 99 de dolari
Costă 99 de dolari

Foarte tare! Compania de echipamente electronice Blunt a lansat pe piaţă umbrela care nu se pierde niciodată. Costă 99 de dolari (382 de lei) şi dacă se află la 30 de metri de tine, rămâne conectată prin Bluetooth la telefonul tău inteligent şi fluieră după tine să nu o uiţi în restaurant.

Dacă o pierzi cumva, umbrela are montat un dispozitiv GPS şi, dacă o „suni” prin intermediul unei aplicaţii descărcate în telefon, ea îţi va trimite în câteva secunde o hartă exactă cu locul unde se află. Aşa că, dacă ai uitat unde ai pus-o în casă sau dacă ai plecat din restaurant şi simţi că îţi lipseşte ceva, poţi să găseşti imediat umbrela, confom dailymail.co.uk.

Dacă însă te afli la o distanţă mai mare de 30 de metri, chipul îţi spune unde a fost "văzută" ultima dată umbrela. Acest lucru te ajută să restrângi aria de căutare.

În plus, producătorii spun că rezistă la vânt de 5 ori mai bine decât o umbrelă obişnuită.

În media, petrecem 153 de zile din viaţă căutând obiectele puse aiurea, iar compania Blunt speră că invenţiile lor va reduce acest număr de zile. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net