Uluitor: a murit cu zile din cauza unui transplant de păr care l-a costat 7.000 de dolari

transplant_de_par.jpg

transplant de par soc anafilactic
Omul de afaceri indian a murit din cauza șocului anafilactic produs la contactul cu anestezicul local folosit de dermatolog
foto: Shutterstock

Revoltător! Un om de afaceri indian s-a înscris pentru un transplant de păr la o clinică din Mumbai și a murit în timpul procedurii de implant. Shrawan Kumar Choudhary, în vârstă de 43 de ani, a plătit 7.000 de dolari pentru a-și îmbogăți scalpul afectat de o ”defrișare” masivă. El a suferit însă o reacție alergică severă la scurt timp după intervenția care a durat 12 ore și a pierit în timpul nopții.

A murit cu zile din cauza unui transplant de păr. Omul de afaceri indian Shrawan Kumar Choudhary, în vârstă de 43 de ani, a plătit 7.000 de dolari pentru a-și reacoperi scalpul cu păr. Din nefericire, el și-a găsit sfârșitul după ce a suferit o reacție alergică severă la scurt timp după intervenția de 12 ore. Conform Times of India, Shrawan Kumar Choudhary era foarte rușinat de începutul de chelie și nu și-a anunțat familia că va face transplant de păr. A plătit în secret suma de 500.000 de rupii și a așteptat să fie programat de doctorul dermatolog Vikas Halwai care urma să îi planteze 3.700 de fire de păr în zona scalpului. Choudhary și-a făcut analizele și testele de alergii înainte de intervenție și s-a prezentat la doctor la începutul săptămânii. Însă la scurt timp după ce doctorul Halwai i-a montat firele de păr, afaceristul a intrat în șoc anafilactic, și-a pierdut cunoștința, a început să respire cu greutate și în câteva minute inima lui a încetat să mai bată. Degeaba familia a sunat la ambulanță, paramedicii nu au mai putut face nimic. Decesul a fost pronunțat la ora 2.30 noaptea. Conform autopsiei, Choudhary se îmbuibase cu antibiotice și calmante la recomandarea dermatologului Halwai. Familia intenționează să îl dea în judecată pe dermatologul care și-a câștigat un renume în Mumbai după opt ani de carieră. Legiștii cred că afaceristul a făcut alergie din cauza anestezicului local folosit de doctor.

Loading...

Citește și