Ultimul gest făcut de o tânără de 23 de ani înainte de a muri

Ultima actualizare:

    Sorcha Glenn  a fost diagnosticată cu boala cumplită în septembrie 2013Foto: Twitter
Sorcha Glenn a fost diagnosticată cu boala cumplită în septembrie 2013Foto: Twitter

O tânără de doar 23 de ani a murit după ce a fost diagnosticată cu cancer de col uterin.

Familia a acuzat medicii că i s-a refuzat un test Papanicolau, care i-ar fi putut salva viaţa, relatează dailymail.co.uk.

Sorcha Glenn, din Marea Britanie, a primit teribila veste în septembrie 2013, iar un an mai târziu, în luna octombrie 2014, a decedat.

Cu două luni înainte de a fi diagnosticată cu această boală, tânăra a cerut să i se facă un test Papanicolau, deoarece în familia ei, mai multe femei muriseră din cauza cancerului de col uterin, dar Sorcha a fost refuzată de medic, motivul fiind, că acest test se face numai la împlinirea vârstei de 25 de ani, scrie Daily Mail.

S-a întors la medic în luna august 2013, ea acuzând dureri cumplite şi sângerări. Doar aşa, doctorul a acceptat să i se efectueze testul. Din păcate era prea târziu pentru Sorcha, iar odată cu sosirea rezultatelor, ea a fost şocată să descopere că avea cancer.

A urmat apoi o serie întreagă de chimioterapie şi radioterapie, dar nu au avut niciun rezultat pozitiv pentru aceasta, astfel că, în octombrie 2014 a fost anunţată că mai are foarte puţin de trăit.

Deşi era într-un stadiu avansat al bolii, Gleen s-a apucat să cumpere cadouri de Crăciun pentru familie şi prieteni, dorind să le facă tuturor o ultimă surpriză. Până în ultima zi, atunci când a murit pe braţele iubitului ei, ea le-a comunicat celor care le luase cadouri să nu le deschidă până în ziua de Crăciun.

Mama tineri, Christina, a declarat pentru jurnaliştii Daily Mail că nu ştie cum va fi ziua de Crăciun, cânv va fi nevoită să deschidă cadoul de la fiica sa: ''Încă nu am idee ce mi-a cumpărat. Era cel mai aşteptat moment al anului şi mi se rupe inima ştiind că ea nu va mai fi printre noi".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net