Ultimele cuvinte ale unui tânar care a murit după ce a fost la o petrecere Covid-19: „ Am crezut că e o farsă, dar nu e”

pacient-coronavirus-spital.jpg

Pacientul american, de 30 de ani, a murit pe patul de spital
Pacientul american, de 30 de ani, a murit pe patul de spital

Un tânăr de 30 de ani a murit după ce a participat la o petrecere COVID găzduită de un bolnav. Nu credea în existența viruslui și s-a dus la un party dat în ”cinstea” virusului ucigaș, deși știa că organizatorul este infectat. „Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că e o farsă, dar nu e”, au fost ultimele cuvinte ale bărbatului.

Medicii americani avertizează că au tot mai mulți pacienți tineri infectați cu coronavirus. Mulți nu cred în existența virului și ajng să facă experințe pe propria piele.

Este și cazului unui bărbat de 30 de ani, carea participat cu bună știință la o „petrecere COVID” găzduită de o persoană infectată.  

La scrurt timp au început să apară simptomele și a fost internat la Spitalul Metodist din San Antonio, Texas. A făcut o formă severă și organismul nu a putut lupta cu virusul. Săptămâna aceasta a murit pe patul de spital.

Ultimele cuvinte ale unui tânar care a murit după ce a fost la o petrecere Covid-19: „Am crezut că e o farsă, dar nu e” 

„Cred că am făcut o greșeală. Am crezut că e o farsă, dar nu e”, acestea fiind ultimele lui cuvinte, relatează ABC News.

Dr. Jane Appleby, directorul medical al spitalului, a declarat că pacientul le-a povestit asistentelor despre petrecerea găzduită de cineva care fusese diagnosticat cu noul coronavirus.

„Ideea era ca oamenii să se adune ca să vadă dacă virusul este real și dacă cineva se infectează”, a declarat Appleby. Medicul a vrut să spună povestea acestui pacient nu pentru a-i speria pe oameni, ci pentru a se asigura că înțeleg că virusul poate afecta pe oricine.

Mulți tineri, infectați în statul american Texas

Ținutul Bexar, unde se află orașul San Antonio, are peste 18.600 de cazuri confirmate, numai vineri, 10 iulie, fiind înregistrate 923 de cazuri noi.

Majoritatea celor bolnavi sunt tineri: 24% au între 20 și 29 de ani, urmați de categoria de vârstă 30-39 de ani, potrivit Departamentului Sănătății.

Unii răspund la tratament și se fac bine repede, în timp ce starea altora se agravează. Medicul a avertizat că virusul nu „discriminează” și încurajează publicul să poarte măști și să stea acasă cât mai mult posibil.

 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/pacientii-cu-coronavirus-isi-povestesc-chinurile-vreti-o-comparatie-de-durere-dati-va

https://www.click.ro/news/national/s-au-dus-la-spital-cu-virusul-si-s-au-intors-cu-baietelul

 

 

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1