Uite unde s-au ascuns ca să emigreze în Europa!

24-foto1-140-210.jpg

Tânărul de 19 ani a stat ascuns sub bancheta din spate a maşinii timp de 5 ore
Citeste tot despre: 

Disperarea îi împinge pe mulţi la gesturi necugetate! După tragedia de acum trei săptămâni din Sussex, când 39 de migranţi vietnamezi au murit congelaţi într-un camion al morţii, poliţia de frontieră spaniolă se confruntă cu un nou val de imigranţi. Iată unde se ascund tinerii africani pentru a trece graniţa!

Surpriză de proporţii la punctul de trecere a frontierei dintre Maroc şi Spania, Beni-Enzar! Agenţii din cadrul Guardia Civil au descoperit doi tineri de 19 şi 17 ani ascunşi într-o maşină veche. Unul se pitise în bordul maşinii, iar celălalt în bancheta din spate. Ambii au stat ascunşi mai bine de cinci ore şi plecaseră din Guinea pentru un trai mai bun în Europa. Ei intenţionau să ajungă în enclava spaniolă Mellila şi să îşi procure aici acte false pentru a putea munci în Uniunea Europeană.

24-foto2-85-60.jpg

Adolescentul de 17 ani, din Guinea, scos la lumină...

Tinerii africani au fost descoperiţi după ce detectorul poliţiei de frontieră a înregistrat ”bătăi ale inimii provenind de sub caroserie”. Poliţia spaniolă a emis avertismente spunând că imigranţii se pot ascunde în tavanul fals al camioanelor, în rezervoare false de motorină, în trenul de aterizare al avioanelor, în podelele false ale vehiculelor şi chiar în compartimente special concepute din interiorul motorului. Din cauza temperaturilor extreme şi a deshidratării, mulţi dintre ei ajung mai mult morţi decât vii la destinaţie. Însă asta nu îi opreşte să încerce ori de câte ori au prilejul de a fugi de sărăcie. Şoferul maşinii, un marocan de 30 de ani, a fost arestat împreună cu cei doi şi riscă 7 ani de puşcărie, pentru trafic de persoane. 

24-foto3-90-60.jpg

...după ce s-a ghemuit în bordul maşinii

 

Loading...
 
 
503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 479775896


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1