Uite ce nepoată frumoasă are prinţesa Diana!

Diana

printesa Diana
Dacă ar fi trăit, Lady Di ar fi fost mândră de nepoata ei sexy
Foto: GuliverSplash

Dacă ar trăi, prinţesa Diana ar fi mândră de nepoata sa, Kitty Spencer, care este deja un fotomodel de succes. Seamănă cu regretata sa mătuşă, care a murit la 31 August 1997, la vârsta de numai 36 de ani.

La 26 de ani, Kitty Spencer este deja  un fotomodel de succes. Ea a defilat recent pentru casa de modă Dolce & Gabbana. Ea este fiica cea mare a contelui Charles Spencer (53 de ani), fratele prinţesei Diana, şi a soţiei acestuia, Victoria Lockwood (52 de ani).

kitty spencer

Kitty Spencer
Kitty e deja un fotomodel de succes
Foto: Instagram
Despre Kitty a început să se vorbească mult în ultima vreme. Ea calcă pe urmele mamei ei în carieră şi a început deja să defileze pe podiumurile de modă. A strălucit mai ales la prezentarea de modă Dolce & Gabbana, la magazinul de lux Harrods din Londra. Kitty colaborează cu celebra casă de modă italiană din februarie 2017. În afara activităţii de manechin, tânăra sexy se ocupă de asociaţia Give Us Time, care ajută soldaţii înapoiaţi de pe front, activitate filantropică care o apropie de mătuşa Diana şi acţiunile ei în domeniul carităţii.
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1