Uite ce ne aduce Cocoşul de Foc!

cocos-1-215152020.jpg

zodiac chinezesc, anul cocosului de foc, previziuni
China este în sărbătoare: Anul Cocoșului de Foc este sărbătorit cu obiecte promoționale specifice
Fotografii: Guliver GettyImages / AFP

Din 28 ianuarie 2017 şi până pe 15 februarie 2018 ne vom afla în Noul An Chinezesc, adică în semnul zodiacal al Cocoşului de foc. Este un an în care vor avea succes afacerile, dar nu se va obţine nimic prin diplomaţie. Relaţiile internaţionale se vor păstra la nivelul anului precedent.

Curajos, loial, muncitor, abil, iubitor de modă, fermecător şi plin de duh, nativul Cocoş este complex, creativ şi artistic. Apropierea dintre Cocoş şi zodia Fecioară din astrologia europeană este corectă numai dacă asociem şi câteva dintre caracteristicile Săgetătorului. Cocoşul transmite impresia de conducere de nivel înalt de performanţă (în special în domeniul artelor şi ştiinţelor). Cocoşii sunt extrem de încrezători în abilităţile lor, şi le place să se laude cu ele în faţa celorlalţi. Nativii Cocoş se bucură să fie în centrul atenţiei şi se străduiesc să câştige mereu.

copii-89561315120.jpg

zodiac chinezesc, anul cocosului de foc, previziuni
În maternitățile din China, bebelușii poartă costumașe în ton cu sărbătoarea

În 2017, independenţa şi egalitatea vor caracteriza toate relaţiile. Cocoşii sunt curajoşi şi au spirit cavaleresc, iar atunci când se confruntă cu stresul, opoziţia şi adversitatea vor merge mult dincolo de ceea ce este necesar pentru a câştiga bătălia. Cocoşul încăpăţânat va fi un erou neînfricat, care nu se va da înapoi şi care va fi cu siguranţă nerezonabil dacă nu primeşte ceea ce aşteaptă.

cocos-2-595231320.jpg

zodiac chinezesc, anul cocosului de foc, previziuni
Tinerii se distrează „deghizați” în cocoși și găini

Vom avea parte de pasiune şi energie

Horoscopul chinezesc 2017 arată că acest an va fi unul fertil, iar dacă eşti celibatar, acest an ar putea fi cel mai potrivit ca să-ţi găseşti dragostea şi să formezi o familie. Anul Cocoşului 2017 va fi unul în care ne vom îndrepta mai mult atenţia spre familie şi viaţa internă, şi va creşte fertilitatea (o mulţime de bebeluşi vor fi pe drum în acest an).

Se vor semna numeroase contracte de afaceri posibile şi se vor forma noi parteneriate. 

În anul Cocoşului 2017, se vor auzi multe critici la adresa celor din viaţa publică. Optimismul exagerat al Cocoşului va permite să se pună în practică idei şi planuri lipsite de sens. Este bine să nu ne gândim la mijloace de îmbogăţire rapidă în acest an. În 2017, se va consuma prea multă energie pentru un câştig minim. Totuşi 2017 vesteşte fericire, culoare, pasiune, dar acest lucru trebuie să fie echilibrat cu bunul simţ de modă veche şi de valorile tradiţionale testate.

Din punct de vedere politic, anul 2017 este unul în care cele mai multe naţiuni vor apela la politici dure. Guvernele vor face ameninţări, dar probabil nu se va depăşi acest nivel.

 

Verifică în ce zodie ești după anul nașterii

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1