Uite care e cea mai tare meserie de sezon!

Brad de Craciun

Veronika Gentile  este specializată în împodobirea brazilor
Pomii pe care îi împodobeşte sunt foarte apreciaţi
Foto: Instagram

Veronika Gentile, din Australia, a descoperit cea mai tare meserie de sezon. Ea e plătită cu 15 euro (72 de lei) pe oră să decoreze brazii de Crăciun ai persoanelor care nu au timp să facă acest lucru.

Veronika Gentile (30 de ani), care a descoperit cea mai tare meserie de sezon, este designer interior cu specializare în sărbătorile de Crăciun. Ea şi sora sa practică această meserie rentabilă care le ajută să-şi acopere cheltuielile de sărbători. Când vine decembrie, unii oameni se grăbesc să împodobească pomii de Ctăciun înainte ca ceasul să bată miezul nopţii. Alţii nu au timp să facă acest lucru. Aşa că apelează, din timp, la serviciile Veronikăi Gentle şi ale surorii ei, Giovanna Avati. Cele două femei, care locuiesc în Melbourne, cer 15 euro (72 de lei) pe oră ca să le decoreze brazii. Ele reuşesc să câştige 256 de euro (circa 1.223 de lei) pentru împodobirea pomilor de Crăciun chiar înainte ca 1 decembrie să sosească.

Povestea pomului de Crăciun. Primul brad a fost împodobit în anul 1510

Cum se împodobește corect bradul de Crăciun

La început a ajutat prietenii

Veronika Gentile povesteşte că prima oară şi-a ajutat o prietenă să împodobească bradul. Apoi au apelat la ea alţi amici. Mai târziu, solicitările au început să curgă în valuri. Aşa că s-a gândit că nu ar strica să facă un ban din hobby-ul ei. “Am început să capăt multă atenţie de la prieteni. Lor le plac ornamentele mele şi m-au rugat să le împodobesc brazii”, povesteşte Veronika. Ea a mai spus despre cum a crescut împreună cu sora ei bucurându-se de pomii de Crăciun ornamentaţi de părinţii lor, de la care s-au inspirat. Veronika Gentile, din Australia, a descoperit cea mai tare meserie de sezon, care o ajută să câştige frumos.

Loading...

Citește și

  • A fost „regele” Sărbătorilor de iarnă, iar acum i s-a găsit altă întrebuinţare. Pomul de Crăciun, pentru care toţi românii au făcut eforturi financiare ca să-l aibă,ajunge combustibil pentru încălzit casele.

  • Mari, mici, stufoşi, mai pricăjiţi sau specii rare, abia apărute în România. Oferta de brazi de anul acesta este pentru toate gusturile şi buzunarele. Click! a testat piaţa şi vă spune unde-i găsiţi şi cât vă costă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1