Ucisă de soţ cu o cratiţă pentru că a refuzat să scadă din prețul de vânzare al casei

Ultima actualizare:

    Andrew şi Patricia au fost căsătoriţi cinci ani şi au divorţat în 2017Foto: Facebook
Andrew şi Patricia au fost căsătoriţi cinci ani şi au divorţat în 2017Foto: Facebook

Caz şocant în Warkwickshire, Anglia. Un pilot de avion al companiei TUI a ajuns în faţa magistraţilor, sub acuzaţia de omor. Bărbatul şi-a ucis soţia cu o cratiţă, pentru că femeia ar fi refuzat să scadă din prețul de vânzare al casei în care au locuit până să se despartă.

Andrew McIntosh (54 de ani) le-a povestit judecătorilor că se afla în bucătărie cu fosta soţie, Patricia, când au început să se certe pe tema vânzării locuinţei. Cei doi au locuit până la divorţ într-o vilă de 300.000 de lire sterline, apoi au scos-o la vânzare.

Pentru a găsi mai repede un cumpărător, bărbatul i-ar fi spus femeii să scadă din prețul de vânzare al casei. Aceasta a refuzat, iar bărbatul furios a luat o cratiţă de pe aragaz plină cu apă şi mazăre şi a lovit-o de mai multe ori, scrie Daily Mail.

A lăsat-o într-o baltă de sânge, şi-a luat maşina şi a fugit de la locul crimei. El a fost găsit în aceeaşi zi şi arestat. Procesul a început, marți, la Curtea de Justiție din Warwick, însă pilotul neagă că şi-ar fi ucis fosta nevastă. El spune că şi-a pierdut cumpătul şi că într-un “act de furie şi frustare” a luat cratiţa de pe aragaz şi a lovit-o, însă femeia nu era moartă când a plecat. Procurorii îl acuză de crimă şi spun că bărbatul nu a făcut nimic pentru a o salva pe femeie. Patricia a fost găsită moartă, într-o baltă de sânge, în bucătăria casei de la care a pornit conflictul.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net