Turiștii sunt sfătuiți să evite Turcia. Pericol iminent de atentate

511844712.jpg

teroristi istanbul antalya turisti
Antalya și Istanbul sunt zone vizate de teroriști
Foto Getty

Ambasada Statelor Unite din Turcia îi avertizează pe turiști să evite în această perioadă călătoriile în Turcia, în special regiunea Antalyei și Istanbulului. Există informații potrivit cărora teroriștii ar pregăti noi atentate.

Ambasada americană din Turcia a emis un avertisment pentru turiștii care doresc să călătorească în Antalya și Istanbul, relatează Digi24.  Acestea sunt regiunile cele mai frecventate în special de turiștii români, cu atât mai mult cu cât din această perioadă agențiile de turism oferă diverse reduceri pentru vacanțele în Turcia.

Din acest motiv, pericolul atacurilor teroriste este crescut. De la începutul anului, 15 turiști străini și-au pierdut viață în atentate în Turcia. Avertismentul american nu este singurul, inclusiv Israelul le-a transmis cetățenilor israelieni să evite zonele aglomerate și turistice din Turcia.

Loading...
 
 

Citește și

  • „Vinerea neagră” – aşa este considerată ziua de 26 iunie 2015. La distanţă de doar câteva ore, zeci de oameni au fost ucişi în patru atentate teroriste care au avut loc în Tunisia, Kuweit, Franţa şi Somalia.

  • explozie istanbul

    Panică la Istanbul, într-o zonă frecventată de turiști. O explozie puternică a fost înregistrată marți, 12 ianuarie, în cartierul turistic Sultanahmet, relatează agenția de presă Dogan, citată de Mediafax. Președintele turc susține că este vorba despre un atacator sinucigaș sirian. Cel puțin 10 persoane au murit, iar alte 15 au fost rănite.

  • lume explozie istanbul

    Cel puțin 10 persoane au fost ucise de explozia care s-a produs marți, 12 ianuarie, la ora locală 10.00, într-un cartier din Istanbul frecventat de turiști, între Bazilica Sfânta Sofia și Moscheea Albastră. Din primele informații, printre victime se află și turiști. Imaginile de la locul exploziei au început să circule pe rețelele sociale imediat după tragicul incident.

  • Europa tremură iar de teama atentatelor! Destinaţiile însorite din Spania, precum Marbella, Barcelona sau Costa Blanca, sunt ţintele teroriştilor islamişti care au de gând să mai ucidă turişti străini.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1