Turiştii nu au recunoscut-o! Reacţia demenţială a Reginei Elisabeta

Ultima actualizare:

    Regina Elisabeta a II-aFoto: Getty
Regina Elisabeta a II-aFoto: Getty

Este una dintre cele mai faimoase femei din lume, dar chiar şi Regina Elisabeta a II-a poate trece neobservată. Un fost agent de pază al suveranei a povestit un astfel de incident, când Regina Regatului Unit nu a fost recunoscută de un grup de turişti.

Ieşită la plimbare în zona castelului Balmoral din Scoţia, Elisabeta a II-a s-a îmbrăcat într-o ţinută simplă şi cu un batic în cap. În ciuda statului său, ea arăta exact ca orice bunicuţă. Într-atât încât un grup de turişti americani nu au recunoscut-o, potrivit dailymail.co.uk.

Conform lui Richard Griffin, care a lucrat ca agent de pază pentru Regină, acesta nu a vrut să îşi desconspire adevărat identitate, aşa că a intrat în jocul americanilor. "Locuiţi în zonă?", a întrebat-o unul dintre turişti, iar ea a spus că are o casă în apropiere. Când americanii au vrut să afle dacă a cunoscut-o pe Regină, ea a gesticulat vag către agentul ei şi a răspuns "Nu, dar el a cunoscut-o". 

Probabil turiştii erau mai obişnuiţi cu deux-piece-urile viu colorate pe care le poartă în general Regina. Când se află la Balmoral însă, Elisabeta a II-a adoptă un stil mult maiu relaxat şi poartă cizme de cauciuc, pantaloni şi baticuri pe cap. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net