Tur gastronomic în Delta Dunării

Ultima actualizare:

Delta Dunării este un paradis nu doar pentru iubitorii de natură, dar și pentru gurmanzi. Borș de pește cu specific lipovenesc gătit la ceaun, scrumbie pe grătar, plachie cu legume suculente și picante, scordolea de știucă cu măsline și pătrunjel, crap la proțap și nelipsitele icre, sunt doar câteva dintre bunătățile pe care le poți încerca în acest colț de pământ sălbatic, inclus în patrimoniul mondial UNESCO.

Pește la proțap și borș la ceaun, la un foc de tabără

Pătrunde în tainele bucătăriei lipovenești și descoperă secretul preparării celui mai bun borș tradițional gătit din mai multe tipuri de pește proaspăt și asezonat cu mirodenii diverse, în cadrul unui sejur la Gulliver Delta Resort. Hotelul se află în inima deltei, la numai 10 minute distanță cu barca de Murighiol, în localitatea Uzlina, între brațul Sf. Gheorghe și canalul Uzlina. Este locul perfect unde poți degusta cele mai bune preparate pe bază de pește, dar și bunătăți tradiționale românești.

Gulliver Delta Resort dispune de o mulțime de facilități pentru petrecerea timpului liber, precum pontoane unde poți pescui în tihnă alături de cei dragi, un spațiu de joacă pentru cei mici, o piscină pentru zilele călduroase, o grădină luxuriantă cu balansoare și hamace, dar și un spațiu pentru activități recreative precum masă de foosball, ping-pong, sah, table etc.

Ascultă poveștile despre Delta Dunării la un foc de tabără în cadrul complexului hotelier Gulliver Delta Resort și pregătește alături de bucătarul resortului, o ciorbă la ceaun și pește la proțap, servite alături de mămăliguță și mujdei de usturoi, cum numai aici se pregătesc. 

Plimbare cu barca pe lacuri

În cadrul unui sejur în Delta Dunării nu trebuie să ratezi o plimbare cu barca pe lacurile în nuanțe de verde smarald, pentru a admira coloniile de păsări și vegetația luxuriantă care brodează malurile. 

Last Minute Delta Dunarii – Gulliver Delta Resort

Servicii incluse: 3/4 nopti de cazare cu masa specificata, transport cu autocarul, transferuri cu barca Murighiol-Uzlina, acces gratuit la piscina, la locul de joaca pentru copii, posibilitatea de a pescui direct de pe pontonul hotelului. *Oferta speciala valabila prin programul Plateste 1 si Merg 2, in limita locurilor disponibile! Detalii pe www.gullivertours.ro, call center 021.794.75.07, sau la office@gullivertours.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
bani curs valutar dolari jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (5) jpg
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net