Trupa Eagles of Death Metal, mărturii din infernul de la Bataclan

Ultima actualizare:

    Eagles of Death Metal au vorbit cu cei de la Vice.comFoto Captură Youtube
Eagles of Death Metal au vorbit cu cei de la Vice.comFoto Captură Youtube

Vice.com a reuşit să obţină un interviu emoţionant şi exclusiv cu membrii trupei Eagles of Death Metal, cei care concertau în sala Bataclan din Paris. El va fi prezentat în cursul săptămânii viitoare, pe Youtube fiind oferit un teaser.

Rockerii americani se aflau pe scena sălii Bataclan atunci când teroriştii au deschis focul asupra spectatorilor. După ce au reuşit să scape din acel carnagiu şi să ajungă cu bine în Statele Unite, rockerii californieni din trupa Eagles od Death Metal au acceptat, pentru prima dată, să vorbească despre acele momente îngrozitoare, în faţa camerelor de filmat. Solistul princial Jesse Hughes, alături de colegul său Joshua Homme, care nu a participat la concertul din Paris, i-au dezvăluit fondatorului revistei Vice, cu voci tremurânde, că mai multe victime ale atacului terorist s-au ascuns în cabina trupei, înainte de a fi împuşcaţi mortal.

Interviu cu Eagles of Death Metal

"Mai multe persoane s-au ascuns în cabina noastră, dar teroriştii au reuşit să intre şi să îi omoare pe toţi, cu excepţia unui băiat care s-a ascuns sub jacheta mea din piele", a spus Jesse Hughes. "Oamenii se prefăceau că erau morţi şi erau foarte speriaţi. Unul dintre motivele pentru care atât de mulţi oameni au fost ucişi a constat în faptul că ei nu voiau să îşi abandoneze prietenii. Mulţi oameni s-au aşezat în faţa altora, pentru a-i apăra", a adăugat rockerul american.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net