Trump și-a publicat declarația de avere. Din ce obține veniturile grandioase

Ultima actualizare:

    Donald Trump și-a publicat declarația de avereFoto: Getty
Donald Trump și-a publicat declarația de avereFoto: Getty

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, și-a publicat declarația de avere care cuprinde venituri de sute de milioane de dolari. Fie că ne referim la imensele domenii pe care le deține sau la veniturile obținute din vânzarea de cărți sau din concursul Miss Univers, Trump a acumulat de-a lungul timpului o avere consistentă.

Terenurile de golf i-au adus lui Donald Trump venituri de 288 de milioane de dolari numai în ultimul an. Dintre acestea, 19,8 milioane vin de la clubul din Bedminster (New Jersey), unde își petrece uneori weekendurile, precizează CNN.

Declarația cuprinde 98 de pagini, a fost semnată de Trump săptămâna aceasta și publicată de Biroul de Etică Guvernamentală, fiind valabilă pentru perioada ianuarie 2016 – 15 aprilie 2017.

Trump obținue venituri considerabile și din resortul Mar-a-Largo, din Florida, locul unde l-a primit președintele Chinei și de unde a ordonat lansarea unui atac cu rachete asupra Siriei. Anul trecut a obținut 37,2 milioane de dolari, iar în ultimul an, clubul și-a dublat taxa de membru. Anul acesta a obținut din Mar-a-Largo venituri mai mari decât se arăta în declarația precedentă.

Președintele ameican mai deține și un hotel de lux la Washington, care i-a adus până la mijlocul lunii aprilie a acestui an venituri de 19,7 milioane de dolari. Hotelul a fost deschis în luna septembrie a anului trecut și este vizat de acuzații de conflicte de interese potrivit cărora, guverne străine s-ar folosi de acesta pentru a obține favoruri din partea lui Trump, precizează sursa citată.

Miliardarul a mai încasat câte 7 milioane de dolari și din cărți și alte 11 milioane de dolari din concursul Miss Universe, la care se mai adaugă și 84.000 ca pensie de la Screen Actors Guild.

În total Donald Trump a obținut venituri de circa 600 – 650 de milioane de dolari, dar documentele nu oferă decât sume aproximative, calcularea lor exactă fiind imposibilă din cauza impunerii unor măsuri restrictive oficialilor guvernamentali care nu au voie să treacă decât difre în funcție de platforme.

Tot în declarația de avere este menționat și un credit important, cu o valoare cuprinsă între cinci și 25 de milioane de dolari, de la UBS Estate Investments. Documentul precizează investițiile, activele, venitul și conturile de pensii ale lui Trump, dar diferă de declarația de impozit depusă la Fisc. Pe aceasta, președintele american refuză să o publice, dar ar oferi mai multe detalii despre afacerile sale, inclusiv legăturile pe care le are în străinătate.

image
image
image
image
image
image
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net