Donald Trump o amenință pe Hillary Clinton: „O să te bag la închisoare!”

trump_hillary.jpg

donald trump hillary clinton
Donald Trump și Hillary Clinton s-au acuzat reciproc în cadrul celei de-a doua dezbateri electorale
Foto: Getty

Duminică, 9 octombrie, a avut loc cea de-a doua dezbatere prezidențială dintre cei doi candidați – Donald Trump și Hillary Clinton, la alegerile prezidențiale din SUA. Aceasta a fost însă de departe cea mai dură de până acum, candidații lansând acuzații de agresune sexuală și amenințări cu închisoarea, amintind vechi scandaluri în care au fost implicați.

Vechile declarații vulgare ale lui Donald Trump la adresa femeilor au devenit un adevărat subiect de discuție în cadrul dezbaterii, după cum relatează News.ro. în timp ce Trump consideră acele afirmații grave simple „discuții de vestiar”, Hillary Clinton a ținut să sublinieze că acestea „reprezintă cine este Donald Trump” și arată „ce crede el despre femei și ce le face”.

Văzându-se dezarmat în fața oponentei sale, Trump i-a replicat că el doar a afirmat unele lucruri controversate, dar soțul ei, Bill Clinton, chiar a agresat sexual femei, în timp ce ea i-a redus la tăcere victimele prin amenințări. Candidatul republican l-a acuzat pe Bill Clinton că a plătit o fostă angajată a administrației din Arkansas pentru nu-l da în judecată după ce i-a făcut propuneri indecente și s-a dezbrăcat în fața ei. Nu a uitat nici de celebrul scandal din 1998 în care despre fostul președinte american s-a aflat că a avut o relație cu Monica Lewinsky, potrivit sursei citate. La rândul ei, Hillary a preferat să nu dea curs acuzațiilor la adresa soțului ei și a încercat să discute cu diplomație.

hillary_trump.jpg

donald trump hillary clinton
Hillary consideră că afirmațiile halucinantde pe care le face Trump îl reprezintă
Foto: Getty

Nici în politica externă lucrurile nu au fost deloc în echilibru. Donald Trump, un apriga oponent al musulmanilor, a declarat că dorește o verificare extrem de strictă a imigranților care vin din Orientul Mijlociu, în special din zonele de risc. Hillary Clinton în schimb, susține și ea că va întări controlul imigranților, dar în același timp a atras atenția că Trump nu face decât să-și îndepărteze aliații musulmani în lupta împotriva terorismului.

Trump nu a ezitat să aducă în discuție și problema serverului privat de email de care s-a folosit Hillary în perioada când a fost secretar de stat. „Ar trebui să-ți fie rușine”,  i s-a adresat acesta oponentei sale, declarându-se dezamăgit că nu a fost urmărită penal și a amenințat-o că dacă va deveni președinte, o va băga la închisoare.

Aceasta a fost se pare cea mai dură dezbatere dintre cei doi candidați, în care au fost readuse în atenția publicului o mulțime de fapte și acuzații controversate  atât pentru Trump,l cât și pentru Hillary. Următoarea dezbatere electorală, ultima înainte de scrutinul din 8 noiembrie, va avea loc pe 19 octombrie.

 

Loading...

Citește și