Trump a mințit! Nu a dat un milion de dolari pe inelul de logodnă al Melaniei

Ultima actualizare:

    Trump a mințit și referitor la prețul inelului de logodnă al MelanieiFoto: Getty
Trump a mințit și referitor la prețul inelului de logodnă al MelanieiFoto: Getty

În doar un an de mandat de președinte, Donald Trump și-a atras o reputație de mincinos și lăudăros, din cauza afirmațiilor sale controversate și contradictorii. Acum, s-a aflat că a mințit și în ceea ce privește și valoarea inelului de logodnă dat Melaniei.

În 2005, Donald Trump se lăuda că a cerut-o pe Melania în căsătorie cu un inel de logodnă în valoare de un milion de dolari, ornat cu un diamant de zece karate. El l-a achizionat de la compania britanică de bijuterii Graff Diamonds, însă patronul, Laurence Graff, a dezmințit afirmația lui Trump.

Compania a devenit cunoscută în întreaga lume datorită faptului că miliardarul american se lăuda că firma i-a făcut reducere la acest inel, cumpărându-l cu „doar” un milion de dolari, într-atât de bun afacerist este: „Numai un fraier ar spune: «Nu, mulțumesc, vreau să plătesc un milion de dolari în plus pentru un diamant»”, spunea ironic Trump la acea vreme, relatează Daily Mail.

Patronul companiei spune însă că nu este deloc adevărată afirmația magnatului: „Noi nu vindem pentru a ne face publicitate. A plătit prețul întreg al inelului și l-a plătit pe loc”, adică 1,5 milioane de dolari, mai exact.

Indiferent de prețul lucrurilor de valoare pe care le achiziționează, cert este că este unul extrem de piperat, iar la începutul anului 2005, Trump nu se zgârcea să-i cumpere Melaniei tot ce-și dorea, pentru a o cuceri.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net