Trump a întrerupt o conversație importantă pentru a flirta cu o jurnalistă

trump_flirteaza.png

trump
Trump a întrerupt conversația cu premierul irlandez pentru a-i spune unei jurnaliste că e frumoasă
Foto: Twitter

Donald Trump a comis-o din nou. Președintele Statelor Unite a întrerupt o conversație telefonică importantă cu premierul Irlandei pentru a complimenta o jurnalistă drăguță care venise împreună cu echipa de presă care înregistra momentul.

Donald Trump discuta cu prim-ministrul irlandez despre problema migrației și a ieșirii Marii Britanii din Uniunea Europeană, când la un moment dat, atenția i-a fost atrasă de o jurnalistă, după cum precizează The Telegraph.

„Avem multă presă irlandeză care se uită la noi”, îi spunea prin telefon premierului irlandez, când, cineva l-a cucerit complet: „Și tu de unde ești?”, a întrebat-o brusc pe jurnalista timidă care nu intenționa să atragă atenția. „Apropie-te, vino aici, hai. De unde ești? Avem atâta presă irlandeză frumoasă. Are un zâmbet minunat, pun pariu că vă tratează foarte bine”, îi spunea premierului între timp.

Jurnalista se numește Caitriona Perry (37 de ani) și este corespondent la Washington al trustului de presă RTE din 2000. În mod surprinzător, Trump pare s-o fi observat-o abia acum și a fost complet vrăjit de ea. Jurnalista a publicat „momentul bizar” pe Twitter, unde președintele american a primit din nou o serie de critici din partea internauților.

Loading...
 
 

Citește și

  • donald trump

    Președintele și prima doamnă ai Argentinei au făcut o vizită la Casa albă, unde i-au întâlnit pe omologii lor americani. Prezența liderului argentinian, dar mai ales a soției sale, a fost o reală încântare pentru Donald Trump, care aproape nu și-a putut lua ochi (și nici mâinile) de pe frumoasa sud-americană.

  • donald trump

    Deja nu mai este un secret că Donald Trump are un ego imens și în ciuda faptului că acest lucru poate fi deranjant în convorbirile oficiale sau în luarea deciziilor, anumiți lideri ai lumii s-au gândit să se folosească de personalitatea președintelui american pentru a-și atinge propriile scopuri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1