Trump i-a făcut curte actriței, chiar dacă ea avea iubit. ”Meriți mai mult de atât!”

Ultima actualizare:

    Donald Trump nu prea are lipici la femeifoto: Getty
Donald Trump nu prea are lipici la femeifoto: Getty

Donald Trump are un trecut amoros destul de controversat și multă lume și-a dat seama că nu prea are lipici la femei. Se pare că președintele american se îndrăgostea la prima vedere de multe femei, însă nu toate i-au împărtășit sentimentele. Actrița Salma Hayek a povestit cum Trump i-a făcut curte, cu toate că știa că aceasta are iubit, spunându-i că nu este destul de bun pentru ea.

Salma Hayek și Donald Trump au un trecut împreună, chiar dacă nu este cel dorit de președintele american. Se pare că cei doi s-au întâlnit la un eveniment, iar Donald Trump s-a îndrăgostit iremediabil de frumusețea actriței, apropiindu-se de ea și luându-o de mijloc.

”Mă uitam după prietenul meu, când l-am văzut lipit de mine și l-am salutat. Imediat a venit iubitul meu și i-a spus «Îmi cer scuze, e prietena ta? Am crezut că este singură» și a continuat să vorbească cu el”, povestește actrița, potrivit People.

Din spusele Salmei, Trump a vorbit ceva timp cu iubitul ei. Mai mult decât atât, președintele a invitat cuplul la hotelul lui din Atlantic City, New jersey, cerându-le numărul de telefon. Se pare că Trump nu l-a sunat niciodată pe iubitul actriței, însă a sunat-o pe aceasta.

”M-a invitat în oraș, și eram ceva de genul «Și prietenul meu? Sunt eu nebună? Mă întrebi dacă vreau să ne întâlnim? Știi că am iubit!», i-a spus Salma. Cu toate acestea, Trump nu s-a dat bătut și i-a dat un răsouns pe măsură.

”Nu este destul de bun pentru tine. Nu este important, nu este destul pentru tine. Tu trebuie să fii cu mine”, i-a spus direct și răspicat președintele american.

Actrița i-a dat dreptate lui Trump mai târziu, când s-a despărțit de iubitul ei, însă nu pentru el, cum și-ar fi dorit. Salma s-a căsătorit cu milionarul francez Francois-Henri Pinault, cu care are o fetiță de nouă ani.

.@SalmaHayek explains what it's like to be hit on by Donald Trump. https://t.co/8I78qVzVSP pic.twitter.com/O4h2h1c5qX— The Daily Show (@TheDailyShow) June 9, 2017

.@SalmaHayek explains what it's like to be hit on by Donald Trump. https://t.co/8I78qVzVSP pic.twitter.com/O4h2h1c5qX

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net