Trei surori, abuzate de tatăl vitreg! Incredibil cum l-au prins

Ultima actualizare:

    Abuzatorul a fost condamnat la închisoarefoto: Hepta
Abuzatorul a fost condamnat la închisoarefoto: Hepta

Pe când erau numai niște copile, tatăl lor vitreg le-a abuzat în cele mai crude moduri. Timp de 10 ani, cele trei surori au ținut ascunse abuzurile una de cealaltă, neștiind de suferința comună. Atunci când, în sfârșit, și-au făcut curaj să vorbească despre asta, ceva incredibil s-a întâmplat.

Danielle Michalik-May (30 de ani), Terri-Ann (24 de ani) și Patricia (25 de ani), din Derby, Anglia, au început să povestească cele întâmplate, iar la sfârșitul discuțiilor, cele trei surori erau hotărâte să își găsească abuzatorul, potrivit dailymail.co.uk. Pentru a realiza aceasta, tinerele femei au angajat un detectiv, iar metoda prin care acesta l-a găsit poate fi folosită de oricine.

Se pare că James Lawton (44 de ani), bărbatul care le-a răpit inocența, își făcuse o nouă viață în Botswana, unde locuia cu noua lui familie. Toate aceste informații se aflau la un click distanță, pe profilul personal de pe Facebook al bărbatului: „L-am căutat pe Facebook și nu mi-a venit să cred când l-am găsit trăind în Botswana în Africa cu o nouă soție”, a povestit sora cea mică, Terri-Ann.

„Mi-a făcut sângele să fiarbă. Nu ștuiam dacă avea mai mulți copii și nu suportam gândul că i-ar putea abuza pe alții și că ar putea distruge viața altei fetițe. Am folosit un nume fals și am intrat în coversație cu el, dar în cele din urmă și-a dat seama cine sunt și următorul mesaj pe care l-am primit a fost de la cineva care susținea că este un doctor și că James este mort”, a mai povestit tânăra.

Imediat, cele trei surori au mers la Poliție, unde au făcut plângeri împotriva băbrbatului, dar au oferit și informații despre unde locuiește acesta. Timp de trei ani de zile, autoritățile i-au urmărit fiecare mișcare, dar l-au putut aresta numai când acesta a încercat să își facă pașaport și să-și cumpere bilete de avion.

În luna martie a acestui an, James Lawton a fost arestat la bordul unui avion în timp ce ateriza în Heathrow, Anglia. La începutul lunii acesteia, abuzatorul a fost arestat și condamnat la 12 ani de închisoare, după ce a pledat vinovat cu privire la abuzurile săvârșite împotriva celor trei fete între anii 1993 și 1999.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net