Trei studenţi au fost împuşcaţi mortal!

Ultima actualizare:

    Aceştia sunt cei trei studenţi musulmani ucişiFoto: news-republic.com
Aceştia sunt cei trei studenţi musulmani ucişiFoto: news-republic.com

Trei studenţi musulmani au avut un sfârşit tragic! S-a întâmplat la un complex rezidenţial din Carolina de Nord. Un bărbat a fost arestat după ce marţi (10 februarie) a împuşcat mortal trei studenţi.

Poliţia din Carolina de Nord a reţinut un bărbat considerat a fi principalul suspect în uciderea celor trei studenţi musulmani, informează news-republic.com.Atacatorul, Craig Stephen Hicks, în vârstă de 46 de ani, s-a predat autorităţilor. În prezent, el este acuzat de triplă omucidere în cazul morţii lui Deah Shaddy Barakat, (23 de ani), a soţiei acestuia, Yusor Mohammad, (21 de ani) şi a surorii mai mici a acesteia, Razan Mohammad Abu-Salha (19 ani).Cei trei asasinaţi erau studenţi la Universitatea din Carolina de Nord şi au fost împuşcaţi mortal chiar în casa lor, din oraşul Chapel Hill.

Rezidenții care locuiesc în zona cu pricina au declarat presei locale că, în fapt, complexul a fost şi este un loc liniștit. "Este o comunitate foarte liniştită, e un loc liniştit... “, a fost mărturisirea unuia dintre aceştia.

Poliţiştii continuă ancheta în acest caz. 

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net