Trei români arestaţi în Franţa pentru că aveau iPhone

Ultima actualizare:

Pe 3 iunie 2011, trei români, Constantin, Georgiana şi Benjamin, stabiliţi în Paris au fost arestaţi pe stradă. Cu doar 15 minute înainte şi la doar câteva sute de metri distanţă, unui francez i se furase iPhone-ul, pe terasa unui restaurant. Victima a descris doi hoţi, "doi români", unul purtând o cămaşă albastră, iar celălalt, una albă, scrie rue89.

Românii întâmplător s-au potrivit descrierii şi aveau fiecare câte un iPhone, motiv pentru care au fost arestaţi. Deşi românii i-au arătat poliţistului pozele personale din telefoane, precum şi faptul că ştiu codul PIN, deci aparatele le aparţin, omul legii nu i-a crezut.

După cinci ore, Georgiana a fost eliberată, pentru că nu corespundea semnalmentelor date de victimă. Românca a rămas socată de modul în care a fost tratată de poliţiştii francezi.

"Cum adică studiezi la Sorbona? Cum poate fi adevărat? Există o Sorbona pentru săraci, pentru români?", a întrebat unul dintre poliţişti.

Iar altul a fost şi mai direct cu unul dintre români. "Taci din gură, nu-mi plac românii", i-a spus ofiţerul, lui Constantin.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net