Tratament de păr cu foc! De ce își fac femeile asta

alessandra_ambrosio_tratament_de_par_cu_foc.jpg

alessandra ambrosio tratament par foc
Alessandra Ambrosio, model Victoria's Secret
foto: arhiva personală

Ultima modă în rândul celebrităților este tratamentul de păr cu foc deschis, care funcționează într-un mod inedit. Cele mai celebre vedete plătesc bani buni pentru a beneficia de un astfel de tratament. Iată de ce.

Alessandra Ambrosio, unul dintre „îngerașii” Victoria’s Secret”, a publicat recent o fotografie pe o rețea socială care i-a uimit pe fani. Frumosul manechin s-a pozat la coafor, unde coafeza îi arde părul cu o lumânare.

Potrivit buzzfeed.com, tratamentul de păr cu foc deschis este de origine brazilian și se cheamă Valeterapia. Focul deschis se folosește pentru înlăturarea firelor de păr despicate și a capetelor arse și terne.

Iată cum se face tratamentul

Procedeul nu este unul foarte complicat, însă specialiștii sfătuiesc clienții să nu îl încerce acasă, deoarece și-ar putea arde în întregime părul. Coafeza începe prin a răsuci o șuviță de păr uscată, iar apoi  o trece prin flacăra unei lumânări aprinse. 

Loading...

Citește și

  • tratamente naturiste pentru parul ars cu plasa sau cu vopsea

    Părul este expus zilnic factorilor nocivi din mediu indiferent daca ne aflăm în încăperi sau în aer liber. Temperaturile joase sau ridicate, placa de întindere a parului, dar şi praful şi vopseaua de păr, agresează firul de păr. Dacă până acum ai folosit produse scumpe pentru a-ţi repara podoaba capilară, însă rezultatele întârzie să apară, află că în bucataria ta exista cele mai eficiente tratamente naturiste pentru părul ars cu placa sau cu vopsea.

  • masti de par cu ulei de ricin si galbenus de ou

    Vrei păr rezistent şi strălucitor? Vrei să-ţi crească mai repede, vrei să se îndesească, vrei să previi deteriorarea şi căderea lui? Atunci trebuie să încerci să-ţi prepari în casă măşti de păr cu ulei de ricin şi gălbenuş de ou.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1