A tras o beţie cruntă şi s-a trezit la morgă! Demenţial ce a făcut după

Ultima actualizare:

    Un rus a băut până a "murit"Foto: archive.freep.com
Un rus a băut până a "murit"Foto: archive.freep.com

Caz şocant în Rusia! Un bărbat a fost declarat mort, după ce a abuzat de alcool şi i s-a făcut rău. Rusul se afla la o petrecere, unde toată noaptea a dat pe gât shot-uri de vodcă. Prietenii lui au chemat salvarea după ce au văzut că nu se simte bine, însă medicii l-au declarat mort, iar bărbatul a fost dus la morgă.

Pare o poveste ruptă din filme, dar e adevărată. Bărbatul s-a trezit la morgă şi s-a întors la petrecere, scrie cotidianul britanic Mirror. A avut parte de această „înviere”, după ce a petrecut de zor în Khasanky, din estul Rusiei. A fost chemată o ambulanţă pentru el la petrecere, dar medicii l-au declarat mort la faţa locului. S-a trezit într-un „congelator” şi i-a şocat pe cei care lucrau la în acea seară la morgă.

Nu şi-a dat seama imediat unde se află, fiind încă în stare de ebrietate. Poliţia l-a interogat timp de câteva minute, apoi l-a lăsat să plece. În mod şocant, bărbatul s-a întors la petrecerea unde a fost declarat mort şi şi-a găsit prietenii, care încă beau, dar de data aceasta în memoria lui. După ce le-a povestit amicilor lui şocaţi tot ce s-a întâmplat, petrecerea s-a transformat într-un de „înviere”.

image
image
image
image
image
image
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net