A tras o beţie cruntă şi s-a trezit la morgă! Demenţial ce a făcut după

main.jpg

trezit morga barbat beat rusia
Un rus a băut până a "murit"
Foto: archive.freep.com

Caz şocant în Rusia! Un bărbat a fost declarat mort, după ce a abuzat de alcool şi i s-a făcut rău. Rusul se afla la o petrecere, unde toată noaptea a dat pe gât shot-uri de vodcă. Prietenii lui au chemat salvarea după ce au văzut că nu se simte bine, însă medicii l-au declarat mort, iar bărbatul a fost dus la morgă.

Pare o poveste ruptă din filme, dar e adevărată. Bărbatul s-a trezit la morgă şi s-a întors la petrecere, scrie cotidianul britanic Mirror. A avut parte de această „înviere”, după ce a petrecut de zor în Khasanky, din estul Rusiei. A fost chemată o ambulanţă pentru el la petrecere, dar medicii l-au declarat mort la faţa locului. S-a trezit într-un „congelator” şi i-a şocat pe cei care lucrau la în acea seară la morgă.

Nu şi-a dat seama imediat unde se află, fiind încă în stare de ebrietate. Poliţia l-a interogat timp de câteva minute, apoi l-a lăsat să plece. În mod şocant, bărbatul s-a întors la petrecerea unde a fost declarat mort şi şi-a găsit prietenii, care încă beau, dar de data aceasta în memoria lui. După ce le-a povestit amicilor lui şocaţi tot ce s-a întâmplat, petrecerea s-a transformat într-un de „înviere”.

loading...
Loading...

Citește și