A transformat un cangur în terorist sinucigaş

Ultima actualizare:
Teroristul amator  şi-a transformat  animalul  de companie  într-un mesager  al terorii
Teroristul amator şi-a transformat animalul de companie într-un mesager al terorii

Nu are toate ţiglele pe casă! Australianul Sevdet Ramadan Besim, de 19 ani, din orăşelul Hallam, a fost săltat de mascaţi şi arestat cu puţin timp înainte să îşi ducă la îndeplinire planul diabolic. Animalul “jihadist” a fost eliberat în sălbăticie.

Planul lui Besim pare desprins din filmele de groază. Adept al organizaţiei teroriste Statul Islamic, Sevdet Ramadan s-a interesat pe Internet, pe un forum dedicat “teroriştilor amatori”, cum poate “împacheta” un cangur cu un dispozitiv exploziv care să fie detonat apoi de la distanţă.În aceeaşi discuţie şi-a exprimat intenţia de a arunca în aer o secţie de poliţie din Melbourne, după ce infiltra în clădire un cangur terorist sinucigaş, pe care îl antrenase deja. După ce cangurul “jihadist” îşi ducea la bun sfârşit misiunea, tânărul de 19 ani urma să decapiteze un poliţist pentru a marca astfel “războiul terorii”. Pentru ca animalul să fie un mesager terorist demn de tot respectul, Sevdet îi pregătise o bandană cu mesaje jihadiste şi o vestă pe care anunţa “războiul sfânt”. Atacul urma să aibă loc la 25 aprilie, ziua în care sunt comemoraţi eroii australieni şi neozeelandezi căzuţi în războaie.

Besim a fost pus sub acuzare şi nu şi-a recunoscut faptele, ieri, când a compărut în faţa judecătorului Andrew Doyle. În cazul în care va fi găsit vinovat, el riscă o pedeapsă cu închisoarea de până la 20 de ani. Tot ieri, cangurul antrenat special pentru a devenit terorist sinucigaş a fost eliberat în sălbăticie. Besim îl învăţase să atace orice “om îmbrăcat în uniformă de poliţist” şi dresorii au avut nevoie de ceva timp pentru a-l readuce pe “calea cea dreaptă”.


    Teroristul amator  şi-a transformat  animalul  de companie  într-un mesager  al terorii
Teroristul amator şi-a transformat animalul de companie într-un mesager al terorii
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net