Tragedie la concert: 6 morți și 120 de răniți

Ultima actualizare:

    Trei băieți, două fete și mama uneia dintre ele şi-au pierdut viaţaFoto: EPA
Trei băieți, două fete și mama uneia dintre ele şi-au pierdut viaţaFoto: EPA

Scene de coșmar la o discotecă din provincia italiană Ancona în timpul concertului susținut de rapperul Sfera Ebbasta!

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1.00, cineva din public a pulverizat în clubul în care se aflau în jur de 1.000 de persoane mai multe jeturi de spray paralizant. Panicată, mulțimea s-a călcat în picioare spre ieşire. 6 persoane, printre care și tineri cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani, au murit şi 120 au fost răniți, dintre care 12 se zbat între viață și moarte.

Carabinieri au izolat clubul din localitatea Madonna del Piano și au demarat ample cercetări. Echipajele de pe ambulanță au declarat pentru ”Corriere della Sera” că au pierit în ambuscada creată trei băieți, două fete și mama uneia dintre tinere.

Conform primelor informații, haosul din discotecă s-a declanșat după ce mai mulți tineri au simțit că le ard ochii și nu mai pot respira din cauză că cineva a pulverizat spray paralizant. A fost suficient ca cineva din mulțime să strige ”gaz toxic” pentru ca discoteca să se transforme într-un veritabil teatru de război.

Panica i-a făcut pe tineri să se înghesuie către ieșire. Unii au căzut și a fost călcați în picioare. Ambulanțierii sosiți la fața locului au explicat că trupurile persoanelor decedate ”erau complet desfigurate” din cauza sutelor de picioare care au trecut peste ele.Presa italiană a comparat incidentul cu cel produs în piața San Carlo, din Torino la 3 iunie 2017, în timpul finalei Champions League. La data respectivă, în piață se aflau 30.000 de persoane. Patru adolescenți au dat cu spray cu piper și s-a creat un moment de haos soldat cu 1.500 de răniți și o femeie moartă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net