Tragedie în Italia! Cinci morți, în urma unei explozii la o fabrică de artificii din Sicilia VIDEO

italia-explozie-fabrica-de-artificii.jpg

Explozie la o fabrică de artificii din Italia
Printre cei care și-au pierdut viața se află și soția patronului, în timp ce fiul acestuia a fost la rândul lui grav rănit
Foto: corrieretneo.it
Citeste tot despre: 

Tragedie în sudul Italiei! Cinci oameni și-au pierdut viața, iar alți doi au fost răniți în urma unei explozii la o fabrică de artificii din Barcellona Pozzo di Gotto, Sicilia

Angajaţii unei alte companii efectuau lucrări de întreţinere în momentul producerii tragediei. Potrivit anchetatorilor, explozia s-ar fi produs de la o scânteie provenită de la un aparat de sudură, relatează observator.tv. Printre victime se află şi Venera Mazzeo, de 71 de ani, soţia proprietarului fabricii de pirotehnice. De asemenea, fiul acestuia a fost grav rănit în urma exploziei.

Deflagrația fost urmată de un incendiu puternic, astfel că materiale explozive au sărit în aer ore în șir. Din primele infomații reiese că tragedia s-a produs în timpul unor lucrări de renovare, din cauza unor muncitori neglijenți. Tragedia s-a petrecut în localitatea Barcellona Pozzo di Gotto.

Loading...

Citește și

  • Tragedie de nedescris! Podul Morandi a curmat 38 de destine marţi, la ora 11.50, după ce unul dintre pilonii săi a cedat. Au fost prinse sub munţii de moloz 35 de maşini şi trei TIR-uri. Printre victime s-au aflat şi trei copii. Autorităţile vor să amendeze compania care a făcut consolidarea podului în 2016 şi a încasat 150 de milioane de euro pe o lucrare de mântuială.

  • ISU Tulcea

    Scene șocante în Tulcea! Un bloc de garsionere a sărit în aer, joi dimineața (14 noiembrie). Patru persoane au fost transportate de urgență la spital în urma exploziei. 24 de garsoniere și mai multe mașini parcate în fața blocului au fost afectate. Cauza exploziei nu a fost încă stabilită.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1