Top 10 cele mai virale reclame VIDEO

Ultima actualizare:

    Animalele constituie tema preferată a reclamelor virale din februarieFoto: Captură video
Animalele constituie tema preferată a reclamelor virale din februarieFoto: Captură video

Luna februarie a fost o lună bogată în reclame nou lansate, multe dintre ele devenind virale. Animale, sportivi, campanii feministe, asigurări de viață sau mașini; toate aceste subiecte se află printre preferatele utilizatorilor de YouTube.

1. Supercell: Răzbunarea

Cele mai multe vizualizări pe YouTube le-a avut parodia la seria "Taken", al cărui star este Liam Neeson. Reclama, în care celebrul actor interpretează un rol foarte serios și amenințător este de fapt la un joc virtual cât se poate de drăgălaș.

2. Android: Prieteni pentru totdeauna

Deși sunt foarte diferite, unele specii de animale pot coexista, ba chiar pot lega niște prietenii pe viață. Ideea a fost speculată de Android, care spune răspicat că nu trebuie să semănăm, ca să fim împreună.

3. Budweiser: Câinele pierdut

O reclamă foarte emoționantă are la bază tot prietenia dintre animale: un câine și câțiva cai. Cățelul se rătăcește, iar stăpânul îl caută în zadar. Atunci când acesta își găsește drumul înapoi spre casă, este atacat de un lup, dar bunii săi prieteni, caii, vin în ajutorul lui.

4. Disney: Umbrele surpriză

Pentru ca reclama să devină virală, agenția care se ocupă de Disneyland a plasat acțiunea acesteia într-un mall. Apoi a filmat oamenii care treceau pe acolo în timp ce umbrele persoanjelor Disney le copiau mișcările, amuzându-i teribil.

5. MetLife: Povestea tatălui

Dacă nu ai mai pl\ns de mult, acum nu mai ai nici o scuză să nu o faci. Cei de la MetLife au creat o altă poveste generatoare de lacrimi, căreia nu-i poate rezista nimeni. O fetiță scrie un eseu despre eroul ei în viață: tatăl. Însă, la mijlocul acestuia, micuța își dă seama că părintele ei minte. Cum se termină totul? Află mai jos!

6. Always: Ca o fată

Cei de la Always au filmat diverse persoane în timp ce alergau, aruncau sau se băteau "ca o fată". Apoi le-a pus să disece mai bine expresia și să conștientizeze ce înseamnă ea cu adevărat: este o insultă sau o afirmație de putere? O perspectivă interesantă asupra misoginismului.

7. Animals Australia: Oamenii sunt grozavi

Să fii bun este grozav, ne spun cei de la Animals Australia. Reclama prezintă diverse scene reale în care numeroase persoane se implică în salvarea și protejarea unor rațe cu pui, uneori punându-și chiar viața în pericol.

8. Snickers: "The Brady Bunch"

Snicker folosește personajele unui serial american mai vechi pentru a ne arăta ce se întâmplă când ne este foame. Să spunem că nu arătăm deloc bine, avându-l în vedere pe Danny Trejo. Noroc cu Steve Buscemi, care dă o notă haioasă reclamei.

9. Reebok: Spectacolul ciudaților

Dacă vreți să vedeți bărbați bine făcuți și femei incredibil de tonifiate și puternice îți recomandăm vizionarea acestei reclame. Reebok ne spune că sportivii fanatici nu fac asta decât ca să fie mai umani. Să-i credem sau nu?

10. Adidas: Profită!

Adidas se adresează tot sportivilor, de această dată celor de performanță. Mesajul este cât se poate de clar: victoriile sau eșecurile de ieri nu mai interesează pe nimeni, chiar dacă ești o celebritate, doar ce se întâmplă în prezent contează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net