Tocmai când toți o lăudau, Meghan Markle a încălcat deja câteva reguli regale

harry_meghan.jpg

meghan markle printul harry
Meghan MArkle se adaptează greu...a început deja să încalce unele reguli de etichetă regală
Foto: Getty

Meghan Markle mai are încă multe de învățat despre eticheta regală, dacă nu vrea să primească mustrări de la Maiestatea Sa Regina. Logodnica Prințului Harry a încălcat deja două dintre regulile de bază ale membrilor Familiei Regale. Desigur, îndrăgostitul Harry e dispus să-i ierte orice.

Tocmai când toți cei din Casa Regală erau mulțumiți de ea că este foarte prezentabilă și are gânduri serioase, Meghan spa cam lăsat dusă de val în timpul unor vizite oficiale, unde ea și logodnicul său au fost întâmpinați de mulțimi impresionante de persoane.

gettyimages-906691796.jpg

meghan markle
Membrii Familiei Regale nu au voie să dea autografe. Semnătura lor ar putea fi falsificată
Foto: Getty

Conform Daily Star, bruneta a încălcat vreo două reguli de conduită regală, pe care va trebui să le respecte cu strictețe când va deveni oficial soția lui Harry, așa cum le respectă și William și Kate.

În Cardiff, Meghan a fost văzută acceptând să-i dea un autograf unei fetițe din mulțime, care i-a întins o foaie de hârtie și un pix. Fosta actriță a acceptat, cu toate că n-ar fi trebuit, având în vedere că le este interzis pentru ca semnătura lor să nu fie vreodată falsificată de persoane răuvoitoare. A doua regulă încălcată a fost în orașul Nottingham, unde a acceptat să facă o poză cu câteva persoane din public.

000_vf2bt.jpg

meghan markle
Viața lui Meghan MArkle se va schimba radical după ce va deveni soția Prințului Harry
Foto: AFP

Cu toate acestea, chiar și Elisabeta a II-a sau Prințul Charles se mai abat de la aceste reguli uneori. De exemplu, regina a dat un autograf pe o minge de fotbal unui admirator, în timpul vizitei oficiale în Malaezia, iar Charles a făcut, de asemenea, aceeași greșeală, atunci când a dat un autograf unui sinistrat al inundațiilor din 2010 din Marea Britanie.

Loading...
 
 

Citește și