Ținuta scandaloasă purtată de soția lui Cameron la ziua Reginei Elisabeta

cameron.jpg

david cameron sotie
Soția lui David Cameron a scandalizat Marea Britanie
Foto: Getty

În 21 aprilie, Regina Elisabeta a Marii Britanii a împlinit 90 de ani, dar evenimentele date în cinstea ei sunt încă în toi. Așa se face că vineri, 10 iunie, la Catedrala St. Paul, s-au strâns cele mai importante personalități pentru a lua parte la o ceremonie susținută în cinstea suveranei britanice. Printre cei prezenți au fost și David Cameron, alături de Samantha, soția sa.

De obicei, se află pe lista celor mai bine îmbrăcate persoane publice, dar de această dată a dat chix. A optat pentru o ținută inadecvată cu locul în care s-a afișat. O rochie fără mâneci nu este considerată potrivită pentru o ceremonie în biserică, așa că poporul englez a taxat-o rapid pe rețelele de socializare, notează Daily Mail. Vestimentația semnată L.K. Bennett a fost desprinsă parcă din anii '40, iar dungile marinărești au făcut-o pe doamna Cameron să pară venită direct dintr-o croazieră.

samantha_cameron1.jpg

samantha cameron
Samantha Cameron a purtat o rochie nepotrivită pentru biserică
Foto: Getty

 

"Samantha Cameron nu poartă o jachetă, iar asta o face să arate de parcă este în vacanță" sau "Samantha nu a aflat că este nepoliticos să te afișezi cu umerii dezgoliți în biserică?" au fost doar două dintre comentariile care au apărut pe Twitter. Cei prezenți în fața televizoarelor nu au fost deloc blânzi cu soția premierului. Au spus că vine direct de la piscină, de la cumpărături, din vacanță sau că a deschis dulapul și a tras pe ea prima rochie găsită.

samantha_cameron.jpg

samantha cameron
Samantha Cameron a fost criticată pentru că a purtat o rochie fără mâneci
Foto: Getty

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Cu ocazia împlinirii a 90 de ani, Regina Elisabeta a Marii Britanii a realizat o serie de portrete aniversare. Într-una dintre imagini, Suverana apărea alături de cei şapte strănepoţii a săi. Centru atenţiei a fost micuţa Mia Tindall (2 ani), care ţinea mândră geanta reginei.

  • regina elisabeta marea britanie aniversare

    Familia Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii pare una dintre cele mai frumoase familii regale din lume. Este ușor să ne dăm seama de acest lucru numai dacă privim fotografiile cu nepoții reginei. Anul acesta, cu ocazia celei de-a 90-a aniversări a zilei sale de naștere, Elisabeta apare într-o fotografie superbă alături de cei mai tineri membri ai familiei regale.

  • david cameron brexit

    Prim-ministrul Marii Britanii s-a sucit! După ce susținea sus și tare că țara ar trebui să iasă din Uniunea Europeană (BREXIT), a schimbat foaia și vrea să îi avertizeze pe britanici că, în cazul în care va părăsi UE, Regatul Unit al Marii Britanii va trece printr-o serie de schimbări nefavorabile, cum ar fi scumpirea produselor alimentare.

  • David Cameron licitatie strangere de fonduri

    David Cameron, premierul Marii Britanii, a fost surprins noaptea trecută (8 februarie) mergând la un bal de strângeri de fonduri organizat de câțiva membri ai Partidului Conservator. Aceștia au plătit peste 15.000 de lire pentru a participa la un dineu opulent alături de membrii Cabinetului, chiar în inima districtului bancar al Londrei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1