Ți se face pielea de găină! Au început să cânte în metrou ca la operă

cantare_in_metrou.jpg

cantare in metrou
Mai mulți tineri au făcut o demonstrație de talent la metrou
foto: captură video

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Dacă nu ai timp să mergi la spectacole, vine spectacolul la tine! Câțiva călători din metrou au avut o surpriză incredibilă când, pe fundal, au început să se audă notele unei melodii de operă. Câteva secunde mai târziu, un tânăr a început să acompanieze boxele cu vocea și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Totul s-a întâmplat într-un metrou din Milano, Italia. Un grup de tineri talentați au pus la cale un mini-concert pentru a alunga monotonia celor care fac naveta la muncă și înapoi. S-au organizat și au început să cânte pe rând, uimindu-i pe norocoșii care se aflau cu ei în vagon.

Iată cum au cântat

Superb!

Minunat! ... Iata cum viata devine mai frumoasa!

Posted by Ceva deosebit on Tuesday, 17 November 2015

Toți au început să filmeze cu telefoanele, iar ulterior, videoclipul a fost publicat pe o rețea socială, unde a devenit viral. În imagini se vede cum o femeie, cucerită de talentul unuia dintre cântăreți, i-a oferit acestuia bani în schimbul prestației inedite.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

  • china pod constructie

    China este recunoscută în lume pentru eficiență, rapiditate, dar și creativitate. Forța de muncă este uriașă, iar acest lucru se datorează igeniozității chinezilor, care au găsit o metodă inedită pentru a construi poduri fără bătăi de cap.

  • Deşi suntem deja la final de decembrie, iarna nu şi-a intrat încă în drepturi. Nici vorbă de zăpadă, aşa că cei mici nu au cum să se bucure de omătul care se aşternea în alţi ani până acum. Însă, cei care vor să facă un om de zăpadă, pot să apeleze la un truc inedit: omul de zăpadă din platic.

  • Nu va fi prima dată când Navi cântă suspendată în sfori

    Una dintre cele mai controversate artiste, Navi, va urca mâine pe scenă într-un show inedit. Ea va cânta în timp ce este suspendată în sfori, în cadrul unui eveniment dedicat artei Shibari (arta japoneză ce presupune legarea cu sfoară în mod erotic).

  • eMAG vine și anul acesta cu o surpriză în Vinerea Reducerilor. Printre produsele aflate la reducerile Black Friday 2015 la eMAG se vor număra și lingouri și monede de aur.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5