Teroristul din Londra, identificat. Avea 52 de ani și era tatăl a trei copii

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Miercuri, 22 martie, capitala Marii Britanii a fost ținta unui atac terorist revendicat de ISIS. Un bărbat a intrat cu mașina în pietonii care se plimbau pe Podul Westminster, apoi a mers la Palatul Parlamentului și a înjunghiat mortal un polițist.

Atacatorul a fost împușcat și a decedat. Acesta închiriase mașina terorii din Birmingham. Bărbatul era născut în Marea Britanie, se numea Khalid Masood , avea 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii. ISIS l-a numit "soldat al Statului Islamic". Acesta era în vizorul Scotland Yard pentru mai multe infracțiuni, dar nu a fost niciodată condamnat pentru acțiuni cu caracter terorist.

Premierul Theresa May a declarat că Masood a fost în atenția MI5 (serviciul de securitate britanic n.r.) acum mai mulți ani. Bărbatul avea trei copii, lucra ca profesor de engleză și era pasionat de bodybuilding. Folosea mai multe nume false și a fost prima dată condamnat în 1983 pentru distrugere și ultima dată în 2003 pentru posesie de arme albe, arată Daily Mail.

Oamenii legii au intervenit în forță în Birmingham, în noaptea atentatului, și a arestat trei persoane. Cinci alții au fost ridicați în raiduri în șase proprietăți, crezându-se că au legătură cu teroristul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net