Teroriștii ISIS, noii naziști! Ce le fac copiilor cu sindromul Down

Ultima actualizare:

    Teroriștii ISIS sunt foarte bine înarmați
Teroriștii ISIS sunt foarte bine înarmați

După ce a creat o întreagă isterie mondială cu atacurile teroriste, gruparea Statul Islamic/Daesh continuă masacrul. Reprezentanții extremiștilor au introdus o nouă lege care îi are ca țintă pe copiii cu sindromul Down sau orice alte dizabilități.

Se pare că ISIS urmează modelul nazist al lui Hitler prin noua lege, care presupune că cei care se nasc cu astfel de defecte sau malformații nu au dreptul să trăiască. Astfel, teroriștii au impus o nouă fatwa (o lege islamică, n.r.) prin care copiii cu dizabilități trebuie uciși, potrivit dailymail.co.uk.

Cel puțin 38 de bebeluși au fost deja uciși

Legea a fost deja adoptată de către extremiști, iar aproximativ 38 de copiii, cu vârste între o săptămână și trei luni, au fost uciși prin injecție letală sau sufocare, potrivit grupului activist irakian Mosul Eye.

Reprezentanții grupului au declarat că au monitorizat moartea copiilor născuți cu sindromul Down și au descoperit că majoritatea sunt ai luptătorilor străini care s-au căsătorit cu femei irakiene, siriene sau asiatice.

Mosul Eye susține că pe timpul investigației s-a descoperit că fatwa a fost dată de unul dintre judecătorii Statului Islamic, Abu Said Aljazrawi, care i-a autorizat pe extremiști să ucidă nou-născuții cu dizabilități. Legea urmează modelul naziștilor, care au omorât aproximativ 5.000 de tineri cu vârste sub 16 ani care prezentau astfel de malformații.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net