Teroriștii ISIS anunță noi atentate pe două aeroporturi din Anglia!

Ultima actualizare:

    Teroriștii ISIS anunță noi atentate
Teroriștii ISIS anunță noi atentate

Europa este în pericol! După teribilele atentate din Bruxelles, comise marți (22 martie), pe aeroportul Zaventem și la metrou, teroriștii Statului Islamic/Daesh au sărbătorit împărțind bomboane pe străzile din Siria. Militanții din toată lumea celebrează victoria, și vin cu noi amenințări.

ISIS a publicat un nou videoclip în care un islamist extremist cu accent britanic anunță următoarele trei ținte ale grupării teroriste. Potrivit acestuia, vor avea loc alte atentate pe aeroporturile Gatwick și Heathrow din Anglia, dar și pe Downing Street, în Londra, potrivit dailymail.co.uk.

„Belgia, aeroportul din Bruxelles... o mare explozie, nu-i așa? Heathrow, Gatwic, Downing Street... voi urmați”, spune teroristul, în videoclipul înfiorător. Apoi, în fundal se aud râsete ale celorlalți militanți, care sărbătoresc atentatele recente.

Autoritățile britanice sunt pregătite pentru un posibil atac, Anglia fiind sub alertă teroristă severă. Echipajele de poliție înarmate au împânzit aeroporturile, gările și alte zone importante, aglomerate.

Imediat după atentatele din Bruxelles, ISIS a publicat un comunicat în care amenința țările care s-au aliat împotriva Statului Islamic: „Promitem statelor care s-au aliat împotriva Statului Islamic că va avea parte de zile întunecate în schimbul agresiunii lor împotriva statului nostru. Și ce vă așteaptă va deveni și mai greu și mai amar prin grația lui Allah. În cinstea lui Allah, care ne-a făcut exploziile precise, și ne-a ajutat să reușim. Îi cerem să îi accepte pe frații noștri printre martiri”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net