Ce nemernici! Teroriștii din Barcelona glumeau și râdeau înainte de masacru

Ultima actualizare:

    Teroriștii uciși de polițiști în Cambrils au fost surprinși înainte cu câteva ore de a ucide oamenifoto: daily mail
Teroriștii uciși de polițiști în Cambrils au fost surprinși înainte cu câteva ore de a ucide oamenifoto: daily mail

Câteva imagini șocante arată suspecții atentatului de după masacrul de pe bulevardul Las Ramblas, Barcelona. Cei 5 teroriști râdeau și glumeau la tejgheaua unui magazin și păreau a fi extrem de relaxați, înainte a de a fi uciși de polițiști în stațiunea de pe litoralul Cambrils.

Câteva imagini șocante au fost făcute publice de un post de televiziune și au revoltat întreaga lume. Teroriștii spanioli, suspecți în atentatele sângeroase de săptămâna trecută, uciși de polițiști în cel dea-l doilea atac din Cambrils, intentat la câteva ore e cel de pe bulevardul Las Ramblas, au fost identificați în câteva imagini de pe camerele de luat vederi.

Unul dintre băieții împușcați de un polițist erou în timp ce ataca pietonii cu toporul și cuțitele în stațiunea de pe litoralul Cambrils, poate fi văzut cum arată spre o brichetă pe care voia să o cumpere, în timp ce colegii lui chicotesc pe seama lui.

Cei trei bărbați au fost identificați de ziarul catalan Ara, care a publicat imaginile pe CCTV de la un magazin de service pentru autostrăzi. Omar Hychami, Hounsaine și Moussa Oukabir și Younes Abouyaaqoub sunt cei care au măcelărit 13 oameni pe faimoasa pasarelă din Barcelona.

Extremiștii sadici pregătesc un ultim loc de violență după ce au fost forțați să schimbe planurile de bombardare a unora dintre cele mai faimoase monumente ale Barcelonei, inclusiv Sagrada Familia, după o explozie accidentală pe prorietatea în care își pregăteau explozivii.

Ara a raportat că cei cinci bărbați împușcați în Cambrils au fost filmați la magazinul de pe autostradă, în patru ocazii. 

Poliția spaniolă a anunțat că în noaptea de joi spre vineri (17-18 august) a ucis cinci „presupuși teroriști” la Cambrils, la circa 120 de kilometri sud-vest de Barcelona. Cel de-al cincilea, rănit inițial, a murit ulterior. Evenimentele au loc după ce o furgonetă a intrat în oameni în acest oraș, iar șapte persoane, dintre care un polițist, au fost rănite în cel de-al doilea atac.

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net