Terorista din Moscova a zâmbit când a recunoscut că a decapitat copilul

Ultima actualizare:

    A zâmbit atunci când a recunoscut că a făcut o crimăFoto Metro.co.uk
A zâmbit atunci când a recunoscut că a făcut o crimăFoto Metro.co.uk

Bona din Moscova care a ucis fără milă o fetiță în vârstă de patru ani a fost judecată astăzi, 2 martie. Aceasta și-a recunoscut fapta foarte senină și zâmbind, afirmând că Allah a fost cel care i-a ordonat să comită crima.

Azi, 2 martie, Gyulchekhra Bobokulova, bona care a decapitat o fetiță de patru ani, a fost judecată, relatează Daily Mail. Cu toate că și-a recunoscut vina în fața Curții, femeia zâmbea și nu părea deloc conștientă de fapta sa. Procesul său a avut loc la o zi după ce autoritățile au aflat că femeia a ascuns faptul că este bolnavă de schizofrenie.

Din această cauză, Bobokulova nu avea dreptul de a munci. Conform anchetatorilor, femeia în vârstă de 38 de ani fusese inițial alungată pe străzi de soțul său după ce au divorțat.

Părinții fetiței decedate nu și-au revenit din șocul suferit de pierderea acesteia. Tatăl micuței a declarat astăzi că nu pot fi descrise ura și suferința pe care o resimte față de tot ce s-a întamplat. Părinții copilei au rugat de asemenea vecinii să îi ajute să își găsească și cățelul pe care Anastasia (fetița decedată) l-a iubit foarte mult, dar care a dispărut după ce apartamentul a fost incendiat.

Diferite surse au confirmat faptul că femeia avea un iubit despre care a aflat că este căsătorit. Acest lucru ar fi înfuriat-o foarte tare pe bonă și, probabil, a determinat-o să recurgă la un gest extrem și necontrolat. Polițiștii îl caută acum pe iubitul femeiii, dar și pe presupusul fost soț al acesteia, care se numește Mamur Dzhirakulov și are 46 de ani. Se investighează dacă vreun străin a pătruns în apartament în intervalul de timp în care a fost ucisă micuța, pentru a afla dacă Bobolukova nu a avut vreun complice.

Iată cum reacționează bona în fața polițiștilor

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net