Teroarea vine pe 4 roţi

Ultima actualizare:

    Germania - Heidelberg, doi răniţi  şi un mort. Atacatorul  a fost împuşcat de poliţieFotografii: AFP/EPA
Germania - Heidelberg, doi răniţi şi un mort. Atacatorul a fost împuşcat de poliţieFotografii: AFP/EPA

Weekend tragic în lume! Un pensionar şi-a pierdut viaţa în Heidelberg, Germania, şi alte trei persoane au fost rănite, sâmbătă, la ora locală 16.00. Sâmbătă seara, în timpul manifestaţiei de Mardi Gras, din New Orleans, o camionetă a intrat în mulţime rănind 28 de persoane şi ieri coşmarul s-a mutat la Londra. „Atac terorist”?, asta întreba toată lumea.

Heidelberg, Germania

Sâmbătă, ora 16.00. Un bărbat de 35 de ani, la bordul unei maşini mici, intră cu viteză mare într-un grup de pietoni. Un bărbat de 73 de ani a murit în urma rănilor şi alte două persoane au ajuns cu răni serioase la spital. Şoferul a fost urmărit până la o băcănie şi după ce a scos un cuţit din buzunar a fost împuşcat de poliţie. Autorităţile susţin că nu a fost vorba de un atac terorist, deşi localnicii sunt îngroziţi de incident.


    SUA - New Orleans, 28 de răniţi.  Atacatorul a fost arestat pe loc
SUA - New Orleans, 28 de răniţi. Atacatorul a fost arestat pe loc

New Orleans, SUA

Sâmbătă, ora 18.42. Sute de oameni se strânseseră la parada Endymion, din New Orleans cu prilejul sărbătorii Mardi Gras. Un şofer aflat sub influenţa băuturilor alcoolice intră cu viteză în mulţime rănind 28 de persoane, printre care un poliţist şi un copil de 4 ani. Cinci dintre răniţi sunt în stare gravă. Poliţiştii l-au arestat pe şoferul care „nu ştia ce i s-a întâmplat”. A fost exclusă ipoteza unui atentat terorist, însă ancheta continuă.


    Marea Britanie - Londra, cinci răniţi.  Atacatorul a fost arestat
Marea Britanie - Londra, cinci răniţi. Atacatorul a fost arestat

Londra, Marea Britanie

Duminică, ora 8.20. O maşină care a scăpat de sub control a intrat în zona pietonală din Bellingham, sud-estul Londrei, şi a rănit cinci persoane. „Cinci persoane cu vârste cuprinse între 25 şi 46 de ani au avut nevoie de îngrijiri la faţa locului, apoi au fost transportate la spitale cu ajutorul elicopterului. Trei dintre ele sunt în stare critică, medicii fiind rezervaţi cu privire la însănătoşirea lor”, a declarat pentru “The Mirror” un reprezentant al poliţiei. Şoferul a fost arestat pe loc. Nu există suspiciuni cu privire la un atac terorist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net