Teroare fără limită! Cum a executat ISIS 25 de spioni!

1isisfighters_2797479a.jpg

isis
Teroriștii ISIS au asasinat 25 de spioni într-un mod macabru
Foto The Sun

Militanții ISIS par să nu aibă limite când vine vorba de execuțiile macabre. Extremiștii islamici sunt necruțători cu populațiile civile, ucigând în masă fără remușcări. Imaginați-vă însă ce moarte îngrozitoare le pregătesc jihadiștii celor care îi spionează.

Potrivit TheSun.co.uk, 25 de bărbați acuzați de spionaj, au fost executați în Irak de către luptătorii Statului Islamic prin aruncarea prizonierilor într-un rezervor uriaș plin cu acid nitric. "Membrii organizației teroriste ISIS au executat 25 de persoane în Mosul sub acuzația că i-au spionat și au colaborat cu forțele de securitate irakiene", a declarat o sursă de știri din Irak, citată de The Sun.

Extremiștii au legat fiecare prizonier cu o frânghie și i-au aruncat pe toți într-un fel de bazin plin cu acid nitric, lăsându-i să se dizolve de vii. Acidul nitric este o substanță extrem de corozivă, de regulă de culoare roșie, galbenă sau incoloră care poate dizolva chiar și scheletul corpului uman. Militanții ISIS au avut răgazul și îndrăzneala să aștepte până ce trupurile celor 25 de spioni s-au descompus complet.

Purtătorul de cuvânt al Pentagonului, Peter Cook, a declarat că Statul Islamic a pierdut o mare parte din teritoriu atât în Irak, cât și în Siria. Din această cauză, ei apelează la diverse metode macabre de a executa prizonieri și spioni pentru a intimida.

Loading...

Citește și