Team building cu scandal în Ungaria: O româncă a ajuns la spital cu faţa zdrobită!

Ultima actualizare:
Dana Cercel a ajuns la spital
Dana Cercel a ajuns la spital

O timișoreancă chemată la team building în Ungaria cu promisiune ca va fi angajată la revenirea în ţară, s-a ales cu o farfurie în faţă după ce angajaţii firmei s-au luat la bătaie pentru întâietatea la bufetul suedez. Rămasă cu buza distrusă, nu a mai fost căutată de patroni.

Angajaţii firmei GPM Network, parteneri Vodafone, au fost chemaţi la un team building la Oroshaza, în Ungaria. Dana Cercel tocmai îşi depusese CV-ul pentru a se angaja, iar managerul firmei i-a spus că îi va face actele la întoarcerea în ţară.

„Au fost 40 de persoane din toată ţara. Am fost invitaţi la un restaurant cu specific unguresc, la 10 kilometri de Oroshaza. Aici, Sergiu Mircea Vodă, un colaborator al firmei, s-a îmbătat şi s-a luat la bătaie cu un coleg, tot de la Timişoara", a povestit tânăra.

În timp ce era la masă, ea fost lovită în faţă de una din farfurie transformate în obiecte zburătoare de angajatul firmei. A juns de urgenţă la spitalul din Oroshaza cu multiple traume la nivelul gurii, iar apoi s-a prezentat la Clinica Casa Austria din Timişoara.


    Dana Cercel a ajuns la spital
Dana Cercel a ajuns la spital

Conform expertizei medico-legale, Dana Cercel s-a ales cu un muşchi facial zdrobit, nervii buzei superioare secţionaţi, o plagă de 3 centimetri, un dinte rupt şi alţi cinci fisuraţi.

„Am primit 15 zile de îngrijiri medicale, dar şi acum am de suferit. Urmează drumurile la stomatolog. Cu semnul acesta voi rămâne toată viaţa. Nu m-a sunat nimeni din firmă să mă întrebe de sănătate şi să îmi spună să revin să îmi facă actele, aşa cum era stabilit", a spus Dana Cercel.

„Nu am luat autobuzul din staţie"

Timişoreanca şi-a angajat un avocat şi a început demersurile pentru a-l da în judedcată pe Sergiu Vodă şi firma GPM Network, pentru a cere daune materiale.

„Agresorul m-a sunat să îşi ceară scuze după două săptămâni, dar nu a mai răspuns la telefon când a auzit că îi cer daune. Cu siguranţă vor spune că nu am avut contract cu ei. Dar nu m-am urcat în autocarul lor în stația de autobuz. Toţi vor să se spele pe mâini de această problemă", a declarat Dana Cercel.

Reprezentanţii firmei GPM Network se prefac că plouă în acest caz. Managerul Claudia Runcan, care era de faţă la incident, ne-a declarat telefonic că nu ştie nimic.

„Nici nu am fost acolo. Nu îmi aduc aminte de nimic. Nu ştiu nimic, la revedere", a spus Claudia Runcan. Cristian Pătru, patronul firmei, nu a fost de găsit, iar persoana care a răspuns la telefonul acestuia a spus pe un ton arogant că dacă nu i se spune lui despre ce dorim să vorbim cu şeful, nu ne poate face legătura cu el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net