Te-a părăsit iubita? Cumpăr-o din plastic!

Ultima actualizare:

    Compania spaniolă Vip Erotic îţi oferă şansa să-ţi comanzi partenera de sex exact pe gustul tău
Compania spaniolă Vip Erotic îţi oferă şansa să-ţi comanzi partenera de sex exact pe gustul tău

Te-ai săturat să boceşti după fosta iubită? Ia-ţi una identică pe comandă! Un francez din Lyon a scăpat de singurătate în compania unei sosii din silicon, care îi face toate poftele.

Antoine R., în vârstă de 30 de ani, suspina îngrozitor după Rosana, care l-a părăsit pentru un alt bărbat. Era crunt pentru el când se trezea în fiecare dimineaţă fără femeia cu ochi migdalaţi care să-l sărute şi să-l alinte. Francezul a jelit-o luni întregi până a descoperit că-i poate cumpăra sosia din silicon de la compania Vip Erotic. Nu putea concepe o viaţă fără ea, aşa că a comandat-o imediat de la firma spaniolă, cu sediul în Casares, provincia Malaga (sud-vestul Spaniei).

Când a întâlnit-o prima dată, Antoine a ştiut că iubita din silicon, pe care a botezat-o tot Rosana, e femeia vieţii lui. Nici n-a mai contat că a dat pe ea circa 6.000 de euro (26.672 de lei), însă fiecare detaliu face diferenţa. Toate trăsăturile fostei iubite au fost trase la indigo, întocmai ca-n fotografia trimisă de el: păr brunet şi mătăsos, unghii moi, sâni plini, chiar şi tatuajul de pe umăr a fost redat. Clona comandată de bărbat are 28 de kilograme, 1,63 metri, poate fi luată sub duş şi stă aproape în orice poziţie.

De când a înlocuit-o pe fosta iubită cu Rosana din silicon, Antoine zice că e cel mai satisfăcut bărbat din Lyon. Este cea mai frumoasă, are un corp perfect, nu iese din cuvântul lui şi îi îndeplineşte toate fanteziile sexuale. Firma VIP Erotic produce păpuşi sexuale în mărime naturală, cu pielea foarte asemănătoare celei umane, la comanda clienţilor, care trebuie să trimită fotografia modelului dorit. Acesta poate fi o femeie pe care o doresc şi nu o pot avea sau o vedetă. De asemenea, firma oferă păpuşi gata făcute, la alegere. Preţurile variază între 1.190 şi 6.000 de euro (4.646-26.672 de lei).

Fişa tehnică a sosiilor

  • Scheletul e din PVC, încheieturile din oţel inoxidabil;
  • Pielea este din silicon de cea mai bună calitate;
  • Textura pielii este moale, asemănătoare cu cea umană;
  • În timpul sexului geme şi scoate sunete de plăcere;
  • Când atinge orgasmul, se lubrifiază automat, având 30 de senzori doar în zonele erogene;
  • Durata de viaţă este de 2 ani, dacă e folosită zilnic.
image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net