Tăticul Facebook aleargă cu 5 bodyguarzi

Ultima actualizare:

    Zuckerberg face jogging numai cu bodyguarzii fiindcă se teme pentru viaţa lui
Zuckerberg face jogging numai cu bodyguarzii fiindcă se teme pentru viaţa lui

La averea sa de 47,9 de miliarde de dolari, boss-ul reţelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, îşi permite orice. Magnatul, în vârstă de 31 de ani, face jogging împreună cu 5 bodyguarzi.

După ce a terminat concediul de paternitate pe care l-a luat pentru fetiţa sa, recent, Zuckerberg a făcut o vizită la Berlin, în capitala Germaniei, împreună cu soţia, Priscilla. Şi, fiindcă la începutul acestei săptămâni a primit ameninţări cu moartea din partea militanţilor ISIS, ”tăticul Facebook” nu face nimic fără cel puţin cinci dintre bodyguarzii săi. Aşa că şi-a obligat gărzile de corp să alerge împreună cu el în Pariser Platz, în urmă cu trei zile.

Zuckerberg a devenit faimos prin faptul că poartă acelaşi costum în fiecare zi, în afara ocaziilor speciale. Şi pentru jogging a îmbrăcat un tricou şi un şort simplu, la fel ca gărzile sale de corp.

Militanţii ISIS susţin că deţin controlul asupra a peste 10.000 de conturi Facebook şi jură că se vor răzbuna crunt dacă cineva va încerca să le blocheze. Se pare că Zuckerberg le-a luat în serios ameninţările.

În Germania, magnatul a avut discuţii privitoare la stăvilirea mesajelor de ură ce apar pe reţeaua de socializare privitoare la afluxul de refugiaţi din această ţară.

Zuckerberg are o avere de 47,9 miliarde $

Co-fondatorul Facebook se află pe locul 6 în topul celor mai bogaţi oameni din lume. A câştigat 800 de milioane $ numai într-o singură zi, în ianuarie, în timp ce se afla în concediu de paternitate. Asta deoarece compania Facebook a înregistrat o creştere a vânzărilor cu 52% în ultimul trimestru.

Se bârfeşte că Zuckerberg se teme aşa de mult pentru viaţa lui, încât a angajat 16 bodyguarzi ca să-l apere în timp ce se află la reşedinţa sa de 7 milioane $ din Palo Alto, California.

Magnatul a intrat în concediu de paternitate de la 1 decembrie, anul trecut, când soţia sa, Priscilla Chan (31 de ani), a născut-o pe fetiţa lor, Max. În noiembrie, a anunţat că toţi angajaţii săi vor putea să ia concedii de paternitate de patru luni, plătite. El şi-a luat numai jumătate din acest concediu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net