Tatăl lui Meghan Markle a scos la iveală secrete de familie! Pozele pe care Ducesa de Sussex le-ar vrea şterse de pe Internet

profimedia-0494510294.jpg

Imagini de colecție cu Meghan Markle din copilărie și adolescență
Foto: Profimedia

Thomas Markle are o relație cel puțin ciudată cu fiica sa, ducesa Meghan, pe care ba o denigrează public, ba o atacă în presă și divulgă anumite informații „din casă”, chiar dacă soția Prințului Harry l-a rugat în repetate rânduri să încerce să nu mai discute deloc cu ziariștii.

După ce Prințul Harry și Meghan au decis să se separe de Casa Regală Britanică, făcând un pas în spate de la tot ce înseamnă îndatoriri, dar și beneficii, Thomas Markle a acuzat-o pe fiica lui că „a făcut din familia regală un circ”.

La doar câteva zile de la respectivul incident, acesta a oferit publicității câteva imagini cu Meghan din copilărie și adolescență, pe când el, alături de ducesă și de mama acesteia, Doria Ragland, formau o familie fericită.

profimedia-0494510140.jpg

Meghan Markle, bebeluș
Foto: Profimedia

Cum arăta Meghan Markle în copilărie și adolescență

Fanii au putut astfel să observe procesul de creștere și transformare al lui Meghan, prin fotografiile nemaivăzute cu aceasta, chiar dacă în ultima perioadă ducii de Sussex s-au ferit să mai dea detalii din intimitatea lor, ba mai mult decât atât, Harry a intrat din nou în conflict cu paparazzi pentru că i-au pozat pe Meghan și bebelușul Archie în Canada, în timp ce aceștia se aflau la o plimbare prin parc. 

profimedia-0494510280.jpg

Meghan Markle, alături de mama ei, în copilărie
Foto: Profimedia

profimedia-0494510168.jpg

Foto: Profimedia

În noile imagini ce au fost oferite publicității chiar de tatăl ducesei, Meghan apare de la ipostaza de bebeluș, până la cea de adolescentă în toată regula. Trăsăturile soției Prințului Harry nu s-au schimbat foarte mult, aceasta având în continuare, la cei 38 de ani ai săi, același chip din adolescență.

profimedia-0494510112.jpg

Meghan în adolescență
Foto: Profimedia

profimedia-0494510213.jpg

Meghan Markle și-a păstrat trăsăturile din adolescență
Foto: Profimedia

În copilărie însă, o schimbare majoră o reprezintă modul în care ducesa de Sussex își purta părul, ce semăna mai degrabă cu coafurile afro, stil care o prindea foarte bine pe micuța Meghan. În prezent, ducesa apare mereu cu părut drept și coafat simplu. 

profimedia-0494510205.jpg

Foto: Profimedia

Imaginile au fost oferit de Thomas Marke, în vârstă de 75 de ani, într-un documentar „picant” de 90 de minute despre fiica sa, unde a vorbit despre relația frumoasă și apropiată pe care el o avea cu Meghan, înainte ca ea „să îl părăsească pentru Harry și pentru membrii rigizi ai familiei sale”, spune bărbatul, care se pare că încă nu se poate ține departe de scandalurile media ce o implică pe ducesă. Materialul video a fost urmărit doar într-o noapte de către 1,2 milioane de oameni, notează Daily Mail

profimedia-0494510054_1.jpg

Foto: Profimedia

Întrebat de relația sa cu mama lui Meghan, acesta a devenit emoționat. „Nu toată lumea acceptă o astfel de relație. Lumea se uita la Doria ca și când ea ar fi fost menajera. Nu a fost deloc corect”, a explicat acesta, în legătură cu căsnicia lor interrasială. 

„Cred că ea trece acum prin aceeași problemă cu regalitățile. Nu cred că ei știu unde să o încadreze. Mereu arată speriată..”, a completat Thomas Markle, fără să explice dacă se referă la fosta lui parteneră sau la Meghan. 

profimedia-0494510043.jpg

Meghan Markle avea părut diferit în copilărie
Foto: Profimedia

profimedia-0494510203.jpg

Meghan și Thomas Markle
Foto: Profimedia

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1