Tata, mama şi cu fata, născuţi în aceeaşi zi

Ultima actualizare:

    Caitlin, Tom şi fiica lor Lucy îşi serbează cu toţii ziua la 16 august
Caitlin, Tom şi fiica lor Lucy îşi serbează cu toţii ziua la 16 august

Un astfel de caz are şansa să apară la 48 milioane de naşteri! Australienii Caitlin şi Tom Perkins se jură că nici nu şi-au imaginat vreodată că fiica li se va naşte de ziua lor. Nu au aranjat nimic în acest sens.

Povestea soţilor Caitlin şi Tom Perkins din Dirranbandi, Queensland, a uluit întreaga lume. Amândoi sunt născuţi în acceeaşi zi, la 16 august 1986, la diferenţă de numai 50 de minute unul de altul. Când s-au cunoscut, au făcut mare haz de această coincidenţă. Se aseamănă foarte mult, ca fire, şi s-au îndrăgostit nebuneşte unul de altul. În urmă cu un an s-au căsătorit, dar nu voiau să aibă imediat un copil, pentru ca să îşi facă mai întâi o situaţie materială solidă. Numai că s-a întâmplat ca soţia, Caitlin, să rămână gravidă, neprevăzut, şi au decis amândoi ca ea să păstreze sarcina, de teamă că mai târziu nu vor mai avea copii. Fetiţa trebuia să se nască săptămâna viitoare. Însă, spre totala lor surpriză şi a medicului obstetrician, Brad Robinson, micuţa s-a grăbit să vină pe lume în ziua de 16 august 2016, adică la fix 30 de ani după naşterea părinţilor. Naşterea a fost naturală şi spontană, în nici un caz nu a fost programată. Fetiţei i-au pus numele Lucy Marie Perkins. Marie a fost adăugat fiindcă ei consideră că naşterea fiicei a fost miraculoasă şi s-a întâmplat la o zi după sărbătorirea Sfintei Fecioare Maria. “Multă lume nu va crede această poveste, dar este perfect adevărată. Lucy s-a născut exact de ziua părinţilor ei, Caitlin şi Tom. Cântăreşte 3,3 kilograme şi e perfect sănătoasă. Nimeni nu a intervenit în vreun fel. Cu toţii se vor serba în aceeaşi zi”, a spus medicul Robinson, care a făcut cunoscut cazul foarte rar în lume pe reţelele de socializare. 

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net