«Ţăranul cu Maserati», lovit în Anglia de o conaţională - VIDEO

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Şi unii dintre românii din Anglia s-au săturat de personaje precum "ţăranul cu Maserati": o conaţională i-a reproşat că strică imaginea românilor în Regat.

Acum ceva vreme, Petre Crăete a luat foarte în serios aşa-zisa "confruntare" cu Stelian Ogică în platoul emisiunii "Drept la ţintă" de la Kanal D. "Suntem la mormânt la Ogică, să se odihnească în pace", l-a ironizat el. În schimb, a fost de acord să-i acorde revanşa fostului său adversar.

Dar, până la confruntarea cu acesta, "ţăranul" are propriii inamici, chiar în Anglia, acolo unde s-a întors după perioada petrecută în ţară. Şi tot români, după cum se vede într-un clip postat pe Internet. O tânără l-a întrerupt din "speech-ul" pe care îl ţinea cu ocazia sărbătorilor şi i-a aplicat, chiar pe stradă, o corecţie serioasă.

simeon stalpnicul png

Femeia era furioasă că Petre Crăete pune şi el umărul la imaginea proastă pe care o au românii în Marea Britanie. Însă se pare că nici geanta primită în cap de la ea nu-l va determina să renunţe la poziţia lui de "vedetă a web-ului": "Nu am mai văzut-o în viaţa mea! De ce m-a lovit?! Poate e complexată că ea câştigă doar nişte «bănişori». Mulţi oameni sunt invidioşi pe mine", a concluzionat el.

Deşi a spus despre femeie că "nu e de nivelul" lui, n-ar avea nimic împotrivă să o întâlnească din nou pe cea care l-a pedepsit atât de drastic şi de spontan. "Fac un apel, să-i daţi numărul meu de telefon. Poate o pot ajuta cu ceva", i-a spus Petre Crăete lui Mădălin Ionescu.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
Apartament Cannes Foto Booking jpg
strada slanic prahova jpg
istanbul pixabay jpg
beneficiile jocului la varsta adulta 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net