Tânăr, condamnat pe viață după ce și-a ucis sora din cauza unei parole la internet

Ultima actualizare:
Tânărul și-a strangulat sora până când aceasta a decedat
Tânărul și-a strangulat sora până când aceasta a decedat

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din SUA, a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a omorât sora din cauza unui motiv halucinant. Se pare că cearta dintre cei doi a pornit de la o simplă parolă de Wi-Fi, pe care băiatul o schimbase pentru a putea avea o conexiune la internet mai puternică.

Kevon Watkins avea 16 ani în momentul în care și-a ucis sora, acesta a fost condamnat pe 2 august, după ce a fost găsit vinovat.  Alexus Breanna Watkins a fost ucisă pe 2 februarie 2018, la vârsta de 20 de ani, în casa familiei din Macon, Georgia.

Acesta și-a strangulat sora mai mare până când forțele de ordine au venit la fața locului, chiar sub privirile îngrozite ale mamei celor doi. Femeia a fost cea care a sunat la 911, însă echipajele ajunse la fața locului nu au mai putut face nimic altceva decât să constate decesul victimei. 

Kevon Lamar Watkins a fost condamnat de o instanță din Georgia. Acesta avea 16 ani în momentul în care a avut loc tragedia, în februarie 2018. Kevon Watkins a omorât-o pe sora sa, Alexus Breanna Watkins, care avea 20 ani la acea vreme.

Kevon și-a strangulat sora până când aceasta a decedat 

Potrivit presei internaționale, în momentul atacului, Kevon se juca pe calculator și a decis să schimbe parola de Wi-Fi atunci când a observat că internetul îi funcționează foarte greu. Pentru ca ceilalți membrii ai casei să nu mai utilizeze inernetul, acesta s-a gândit să schimbe pur și simplu parola pentru a fi singurul beneficiar al serviciului. 

Ulterior, mama lui Kevon și-a dat seama că acesta schimbase parola de WiFi și i-a cerut socoteală. Între cei doi s-a iscat o discuție aprinsă, moment în care a intervenit și sora adolescentului, Alexus Breanna, gândindu-se să aplaneze conflictul. Între cei doi tineri s-a iscat o adevărată luptă la scurt timp, iar situația a degenerat rapid, până când Kevon a început să își strângă sora de gât. 


    Tânărul și-a strangulat sora până când aceasta a decedat
Tânărul și-a strangulat sora până când aceasta a decedat

Chiar și când polițiștii au sosit la fața locului, Kevin a continuat strangularea fetei. După incident, Alexus a fost transportată la spital, însă a încetat din viață câteva ore mai târziu. 

Kevon a strangulat-o pe sora sa timp de 15 minute și deși a fost încercată resuscitarea fetei, era prea târziu pentru ca medicii să mai poată face ceva. 

Tânărul a susținut că nu a vrut să își ucidă sora mai mare, însă faptul că a strangulat-o reprezintă un atac grav, care a dus la decesul acesteia. Prin lege, acțiunile sale constituie omor criminal.

„Acest act de violență a dus la o tragedie de nerefuzat pentru această familie. Sper ca acest verdict și sentința să închidă ușa acestui capitol din viața lor și că vor putea începe să se vindece”, a declarat avocatul David Cooke.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net