Tabloul lui Bill Clinton, bântuit de fantoma Monicăi Lewinsky

Ultima actualizare:

    Pentru a realiza umbra unei femei în tabloul cu Bill Clinton, pictorul a folosit un manechin îmbrăcat într-o rochie albastrăFoto: Daily Mail
Pentru a realiza umbra unei femei în tabloul cu Bill Clinton, pictorul a folosit un manechin îmbrăcat într-o rochie albastrăFoto: Daily Mail

Artistul, care a pictat portretul fostului președinte american, a dezvăluit faptul că a încorporat-o în opera de artă pe fosta angajată a Biroului Oval, Monica Lewinsky, care a declanșat un scandal sexual de amploare în urmă cu 17 ani.

Într-un interviu recent în ziarul Philadelphia Daily News, pictorul Nelson Shanks a mărturisit că umbra din stânga tabloului, care îl reprezintă pe Bill Clinton, reprezintă silueta unei femei într-o rochie albastră, o aluzie la aventura extraconjugală a politicianului cu angajata Monica Lewinsky, pe atunci în vârstă de 22 de ani, informează abcnews.go.com.

A mințit în legătură cu aventura sa

Artistul l-a descris pe fostul președinte american ca fiind cel mai faimos mincinos din toate timpurile, iar umbra care apare în dreapta lui, în tablou, este o metaforă pentru mandatul său "umbrit" de scandalul sexual, care a ieșit la iveală în ianuarie 1998. Atunci, Monica Lewinsky a dezvăluit presei că între 1995 și 1997 a întreținut relații sexuale cu Bill Clinton.

Pictorul Nelson Shanks spune că faimosul tablou, care se află expus în Galeria de Portrete Naționale, din Washington, D.C., nu e deloc pe placul soților Clinton. El susține că celebrul cuplu politic a făcut presiuni pentru a-l elimina din expoziție.

Nu este prima oară când acest tablou al lui Bill Clinton stârnește controverse. În 2006, când a fost prezentat publicului larg, oamenii s-au scandalizat, după ce au observat că fostul președinte american a fost portretizat fără verighetă.

A vorbit după 16 ani

În octombrie 2014, Monica Lewinsky a vorbit pentru prima oară în 16 ani, despre relația ei amoroasă cu Bill Clinton. Fosta stagiară de la Casa Albă a povestit cu emoţie lunile care au urmat izbucnirii scandalului sexual, în 1998, când toată atenţia era îndreptată asupra sa. "Acum 16 ani, proaspătă absolventă de colegiu, o stagiară de 22 de ani la Casa Albă - şi romantică peste medie - m-am îndrăgostit de şeful meu aşa cum se întâmplă la 22 de ani (...). Dar şeful meu era preşedintele Statelor Unite. Asta probabil se întâmplă mai rar. Acum regret profund", a subliniat ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net