Surpriza pe care au avut-o imigranții când au fost primiți în Franța

ap_405564431348.jpg

tabara imigranti franta
Tabăra este formată din mici adăposturi din lemn
Foto AP

Franța a pregătit o tabără pentru familiile de imigranți irakieni care au sosit aici. Aceștia însă nu s-ar fi așteptat să fie „cazați” într-o tabără plină de noroi cu mici adăposturi din lemn. Surprinzător este însă faptul că organizarea acestei tabere a costat aproape 3,4 milioane de euro și nu arată cum ne-am aștepta după o asemenea investiție.

Imigranții irakieni care au fost primiți în Franța sunt nevoiți să se înghesuie în mici adăposturi construite din lemn și să se afunde în noroiul care acoperă întreaga tabără, relatează Daily Mail. În ciuda modului în care se prezintă această tabără, „construirea” ei a costat aproape 3,4 milioane de euro. Totuși, adăposturile din lemn sunt dotate cu toalete și electricitate. În jur de 150 de oameni au abandonat tabăra pentru refugiați din Grande-Synthe (lângă Dunkirk) pentru a se muta în aceste adăposturi.

ap_3196406867.jpg

Tabăra este plină de noroi
Foto AP

Lăsând la o parte noroaiele din noua tabără, condițiile de trai de aici sunt mult mai bune decât cele din corturile unde au stat până acum. Aceste adăposturi sunt primele care îndeplinesc toate standardele internaționale necesare unei tabere pentru refugiați.

ap_926356916455.jpg

tabara imigranti franta
Imigranții încearcă să își croiască drum prin noroiul din fața adăposturilor din lemn
Foto AP

ap_159146747166.jpg

Adăposturile din lemn sunt dotate cu toalete și electricitate
Foto AP

Imigranții sosesc la noile adăposturi

 

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe

informații interesante!

 

Loading...

Citește și

 • imigranti romania ilegal politia de frontiera

  Noaptea trecută poliţiştii de frontieră au reţinut 60 de imigranţi care au intrat ilegal în România din Serbia. Din primele informaţii reiese că toate persoanele sunt de sex masculin şi au vârste cuprinse între 20 şi 40 de ani. Aceștia au fost prinși în zona localității Comloșu Mic, din județul Timiș.

 • imigranti refugiati europa

  Analizând contextul internațional actual, reprezentanții Uniunii Europene se așteaptă ca anul acesta, în Europa să pătrundă încă un milion de imigranți. Principala cauză a acestui masiv aflux de refugiați este războiul din Siria, iar gardurile nu vor putea stopa afluxul imigraționist.

 • refugiati europa

  Anul acesta, în mai puțin de două luni, pe teritoriul Europei au pătruns peste 110.000 de imigranți. Cei mai mulți provin din Orientul Mijlociu și au pătruns prin insulele grecești și prin Marea Mediterană. Această cifră a fost atinsă anul trecut abia în luna iulie.

 • imigranti romani bulgari marea britanie

  Mai mulți oficiali ai Marii Britanii au afirmat că în Regatul Unit au pătruns în decurs de un an mai bine de 50.000 de imigranți români și bulgari. Statisticile britanice arată că numărul total de imigranți în Marea Britanie a crescut până la 323.000.