Supraviețuitor al clubului din Orlando, despre terorist: "Râdea fanatic"

Ultima actualizare:

    Norman Casiano a supraviețuit masacrului din clubul de gay din OrlandoFoto captură foto/CNN
Norman Casiano a supraviețuit masacrului din clubul de gay din OrlandoFoto captură foto/CNN

Supraviețuitorul din clubul din Orlando, care a reușit să scape ascunzându-se în toaletă, a făcut dezvăluiri șocante despre teroristul Omar Mateen. El spuneă că uvigașul râdea ca un fanatic în timp ce-și măcelarea victimele.

Norman Casiano (26 de ani) a fost împușcat de patru ori până a reușit să ascundă împreună cu alte 30 de persoane în toaleta din clubul de noapte Pulse, relatează Metro.co.uk. El a fost externat după ce s-a recuperat și a oferit jurnaliștilor mai multe mărturii despre momentul de groază pe care l-a avut în acea noapte. 

Norman spnue că s-a aruncat la pământ și a încercat să se îndrepte către toalete în momentul în care a început să se tragă focuri de armă. El a stat ascuns în baie crezând că astfel va scăpa de atacator, dar a observat un alt tânăr intrând în toaletă sângerând și prăbușindu-se la pământ din cauza rănilor. Deoarece nu a putut să intre într-una din cabine, acestea fiind supraaglomerate, băiatul a continuat să rămână lungit pe podea. În acel moment, Mateen a intrat în baie și l-a împușcat încă o dată. 

"Partea ciudată a fost că nu a spus nimic, iar cel mai înfricoșător lucru este că după ce l-a împușcat pe băiatul care era deja rănit, a râs. Și a continuat să râdă în timp ce trăgea în toate cabinele. Atunci am fost pentru prima dată rănit. 

După prima parte a masacrului, Mateen și-a îndreptat atenția către alți bărbați închiși în cabine. A ridicat arma deasupra lor și a început să dea drumul unor rafale de gloanțe asupra lor. Norman a reușit să scape cățărându-se pe cadavrele prietenilor săi și a ieșit din club printr-o gaură pe unde plănuia să scape și Mateen. "Râdea ca un fanatic în timp ce-i secera pe oameni cu arma."

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net