Superpiticul şi-a găsit soţie: un fost bărbat

superpitic_casatorie_fost_barbat_an.jpg

Ce cuplu frumos! Iată că dragostea nu ţine cont de înălţime
Citeste tot despre: 

E clar, dragostea-i oarbă! Americanul Anton Kraft, de doar 1,34 m înălţime, şi-a găsit perechea: o femeie de 1,92 m. Nu-l deranjează că trebuie să se suie pe scaun să o sărute şi nici că s-a născut bărbat.

Anton Kraft suferă de nanism (n.r. anomalie care determină o creştere insuficientă în înălţime), dar asta nu l-a împiedicat să-şi găsească fericirea. Bărbatul în vârstă de 52 de ani şi-a făcut câţiva ani buni un renume cu braţele lui forţoase, care îi lasă mască până şi pe cei mai musculoşi culturişti. Dar el are ochi numai pentru China Bell, o negresă voluptuoasă în vârstă de 43 de ani, pe care a cunoscut-o în urmă cu şase luni. A fost dragoste la prima vedere.

După doar câteva întâlniri romantice, Anton a cerut-o de nevastă. Nu l-a deranjat că viitoarea lui soţie are 1,92 m înălţime, burtică şi guşă şi nici faptul că s-a născut bărbat. Dragostea lor a învins!

Deşi diferenţa de înălţime dintre cei doi este uriaşă, China a fost cucerită pe loc de micul ei Superman. La doar 1,37 m înălţime şi 57 de kilograme, Anton este capabil să ridice greutăţi de patru ori mai mari decât masa lui corporală.

pitic_superpitic_halterofil_unmetru_casatorie.jpg

Anton Kraft ridică greutăţi de patru ori mai mari decât masa lui corporală

Nu vrea să se facă de ruşine în faţa Chinei. Până la nuntă, americanul se antrenează non-stop să treacă pragul cu mireasa lui pe braţe în noaptea nunţii. Şi asta pentru că până acum doar China şi-a săltat partenerul pe sus, reciproca nu a fost valabilă. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1