Superperformanţă! Prinţesa Charlene de Monaco a pedalat 180 de kilometri pe apă în scop caritabil

foto_detaliu_front_24_copy.jpg

Prinţesa a mers timp de 24 de ore cu hidrobicicleta între Calvi şi Monaco
Foto: Profimedia

Prinţesa Charlene de Monaco a încheiat cu succes Concursul de Hidrobiciclete desfăşurat între Calvi, Corsica şi Monaco. La capătul celor 180 km istovitori a fost aşteptată de cei doi copii şi de Albert de Monaco.

Super-prinţesa Charlene de Monaco! Charlene de Monaco (42 de ani) a mers 180 km cu hidrobicicleta din Calvi, Corsica până în Monaco pentru a strânge bani pentru fundaţia patronată de ea. La sosire, abia se ţinea pe picioare şi a fost îmbrăţişată de Prinţul Albert (62 de ani) şi aşteptată de cei doi copii ai lor Gabriella şi Jacques (5 ani).

Cursa a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Fundaţia Charlene de Monaco.

foto_detaliu1_front_24_copy.jpg

Fosta olimpică şi-a felicitat coechipierii pentru efortul depus
Foto: Profimedia

La cursa incredibilă trebuia să participe şi campionul de UFC Conor McGregor (32 de ani), dar nu s-a putut prezenta pentru că a fost arestat de poliţia franceză şi acuzat de hărţuire sexuală şi tentativă de viol cu doar câteva zile înaintea startului.

Cursa a durat 24 de ore şi toţi participanţii au fost însoţiţi în permanenţă de echipele de salvatori şi ambulanţe pentru că oricând puteau ceda din cauza oboselii.

Abia ţinându-se pe picioare, Charlene a ţinut un discurs la finalul cursei în care a lansat cele două programe ale fundaţiei ei ”Învaţă să înoţi” şi ”Pentru ape mai sigure”.

foto_mare_front_24_copy.jpg

Charlene de Monaco a fost aşteptată la linia de sosire de Alebrt de Monaco şi de Gabriella şi Jacques, de 5 ani
Foto: Profimedia

Fundaţia Charlene de Monaco a fost înfiinţată în 2012 şi a ajutat peste 730.000 de oameni, îndeosebi copii din 34 de ţări. La cursa de hidrobiciclete au mai participat sportivii Yannick Angel, şi David Tanner.

Click! spune

Charlene de Monaco s-a născut în Zimbabwe şi a reprezentat Africa de Sud la Olimpiada din 2000, de la Sydney, făcând parte din lotul de înot. S-a retras din cariera sportivă în 2007. În 2011 s-a măritat cu Albert de Monaco, după o relaţie de cinci ani.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1